Flojd75 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,nadimak mi je Flojd imam 43 godine i još nemam motor ali imam veliku želju da uskoro polažem za A kategoriju a zatim i kupim motor.Volim Čopere-Kruzere pa molim članove da mi pomognu oko izbora sa svojim savetima ili preporukama.Takođe bih vas zamolio ako ima neko za prodaju da me kontaktira.Budžet mi nije veliki tako da bi neki eventualni izbor bio Yamaha Virago 535 ili neki sličan.Živim u Sremskoj Mitrovici i zovem se Saša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2018 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da se tako zoves?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta vas je iz Mitrovice Svakako dobro došao i da uskoro nabaviš neku mašinu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flojd75 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko kad bolje razmislim i nisam baš siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 24, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Flojd75 je napisao: Pozdrav bajkeri,nadimak mi je Flojd imam 43 godine i još nemam motor ali imam veliku želju da uskoro polažem za A kategoriju a zatim i kupim motor.Volim Čopere-Kruzere pa molim članove da mi pomognu oko izbora sa svojim savetima ili preporukama.Takođe bih vas zamolio ako ima neko za prodaju da me kontaktira.Budžet mi nije veliki tako da bi neki eventualni izbor bio Yamaha Virago 535 ili neki sličan.Živim u Sremskoj Mitrovici i zovem se Saša. Nesto rano pocela da tuce kriza srednjih godina ili je to tu negdje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flojd75 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Maj 24, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Di ste Sremci Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flojd75 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...