master032 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima bilo kakav kontakt tel ili on prodaje potrebni su mi ventili i klip 56 za rg 125f klip je nekako uspeo da udari u ventil i otkine ga stublina je ostala ne ostecena svaka pomoc je dobrodosla unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan inace nov sam na forumu pa ne zamerite ako se ne snalazim bas naj bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Klip ćeš lako naći, imam i ja nekoliko novih i to original Suzuki ali ako ti trebaju ventili kao ovi sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo takvi. Dali su ovi na prodaju??Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5842 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je uspeo da stigne ventil, ovo je dvotaktni. Pre ce biti da se istrosio ventil , pukao, pa nekako dospeo u cilindar.. Jel mozes da das da ti neko radi po uzorku te ventile. Kod KR1 Kawasakija su ti ventili od legure aluminijuma, napravio mi ih je strugar, odnosno metaloglodac. Vozio sam jos dugo sa tim ventilima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, vremenom se rasklima pin na srednjem delu ventila pa razloka žljebove po kojima se kreće pa onda pukne pokretni deo ventila i upadne u cilindar. Radim ne tome da mi neko napravi ovakve pa da trajno rešim problem https://www.ebay.co.uk/itm/suzuki-rg-125-gamma-fun-power-valves-/162768089102 Do tada brižljivo kontrolišem i čistim ove standardne i nemam viška za prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu pokusacu kod strugara okrenuo sam 50 brojeva i svi imaju cilindar ali su ventili prodati valjda im je to mana nznm dali pase sa game? Imam na jednom mestu cilindar sa ventilima ali nije isti model nznm dali su ventili isti?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Ne da su mana nego su rak-rana tih motora, trebalo je odmah da ti kažem da se ne trudiš džaba da ih tražiš kod nas, da su se i pojavili neki kupili bi ih već ili Mare90 ili ja Ventili iz ovog cilindra sa slike ti pasuju samo traži da ti da i oprugice i limčić koji ih drži, ako ne treba tebi prodaj mi pošto su kod mene pri kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5842 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Otidjite kod metalo strugara-glodara i pogodite cenu. U BG se moze otici do najblize masinsko-tehnicke skole, koje imaju masinske radionice za praksu ucenika i dobre majstore. Sa njima se dogovorite. Ja sam isao za nesto u MSkolu na Novom Beogradu u Omladinskih Brigada. Samo da znate da su majstori opasni u cenkanju.. Polovni ventili verovatno vise nisu u zadatoj toleranciji ,a i materijal je zamoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je na zalost slika mog cilindra imam u ponudi neke od game ali nista ne paseSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu morati za prvo vreme da vozim bez ventila samo da nabavim klip dok nesto ne "iskoci" ili dok ne napravim noveSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
master032 0 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: cacak Motocikl: suzuki rg 125f Prijavi odgovor kao problematičan evo gde ga je polomioSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sliku cilindra iznutra i onog što je ostalo od ventila kad ih izvadiš, ovo je relativno malo oštećenje; obično bude mnogo veći lom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...