Petar0044 3 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam u planu da napravim crossa od tomosa,koliko toliko,pisite predloge koju vilu koji amort gde gume da uzmem ili ako vi prodajete,ideje I predloge,hvala (nesto kao sa slike) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se od APN-a napravi ovako nešto kao sa slike, brat-bratu košta oko 1000 evra. Si siguran da baš želiš toliko para da upucaš u jedan APN? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 22, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo uzmi nekog kineza pa prebaci sve na APN i done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ThePainkiller je napisao: Da se od APN-a napravi ovako nešto kao sa slike, brat-bratu košta oko 1000 evra. Si siguran da baš želiš toliko para da upucaš u jedan APN? Ne planiram toliko,nisam mislio najskuplje amorte najjacu masinu,vec sam naso zadnji amort za 25e,neku osrednju vilu,samo sam.sliku poslo kao primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...