pinkpanter4 0 Napisano Maj 20, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej... Zanima me koji bi motor preporucili devojci od 16 ipo godina, visina negde oko 160-165cm. Skuter ne dolazi u obzir jer mi ne odgovara probala sam, ja bi sportaka ipak ali bih da mi napisete vase misljenje jer sam nizeg rasta i to mi predstavlja manji problem. Hvala unapred. Spoiler Spoiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Maj 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi motor ne preko 50ccm, i tu ne treba mnogo da biras, posto ce ti to posluziti za ucenje godinu-dve max, znaci tu ce biti padanja, ispadanja, cukanja... sta god uzmes, gledaj na to kao prelazni period i nemoj mnogo para davati, bilo koji Tomos sa brzinama ti je zakon, kad to savladas, mozes komotno da predjes na 125ccm, tu vec imas gomiletinu brzinaca da biras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Devojka mog sina je pocela sa kymco quanon 125,i posto sam ga licno dovozio iz Gornjeg Milanovca,super makina za pocetnika.I to zenskog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2897 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 5000 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад уџеш у штос Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinkpanter4 0 Napisano Maj 20, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, sashac said: Devojka mog sina je pocela sa kymco quanon 125,i posto sam ga licno dovozio iz Gornjeg Milanovca,super makina za pocetnika.I to zenskog. Motor izgleda super i svidja mi se. Dali je imala nekih poteskoca s njim mozda zbog svoje visine ili tezine motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Problem u startu.Početnik a hoće sportski motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, pinkpanter4 je napisao: Motor izgleda super i svidja mi se. Dali je imala nekih poteskoca s njim mozda zbog svoje visine ili tezine motora? Motor je lagan skroz,nije problem.Visina bas za devojche... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2897 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 5000 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lagan skroz,nije problem.Visina bas za devojche...А делове "права ситница" Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bio je u losem stanju kad smo ga kupili.I farbali smo ga.Menjali lanac lancanike,kocnice,retrovizori...svasta.Delovi nisu bili problem.Ne znam na sta si mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2897 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 5000 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je u losem stanju kad smo ga kupili.I farbali smo ga.Menjali lanac lancanike,kocnice,retrovizori...svasta.Delovi nisu bili problem.Ne znam na sta si mislio.На мењач, бендекс, клизач ланца за брегасте, можда код нас у Македонији је проблем а код вас не. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bendiks smo zamenili,i klizac,sve uzeto u biker housu bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2897 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 5000 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bendiks smo zamenili,i klizac,sve uzeto u biker housu bgd.Браво, код нас само код увозника и то селективно шта њему највише одговара.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...