shomi80 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kupio sam kod Roberta (Race Ada) auspuh i hocu da ga ugradim na skuter. Da li neko moze da preporuci dobrog majstora iz Beograda koji treba da napravi malu cev za krivinu i da ugradi auspuh? Trebao sam da ga ugradim kod Baneta iz Barica (Obrenovac), ali on putuje a ja ne mogu da cekam nedelju dana jos... Tu mi je blizu Zvonko kod Laste, ali vidim mnogo negativnih komentara na forumu u vezi njega. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa Zvonkom imam fenomenalno iskustvo.. jeste malo neodgovoran i lao zaboravlja.. ali je vrhunski majstor.. i recicce ti uvek iskreno da li nesto valja ili ne.. ja bih te poslao kod njega, bez obzira na komentare.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomi80 0 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu otici do njega da vidim sta kaze, posto mi je blizu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...