dado_bojanic 17 Napisano Maj 9, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam problemcic. Kad startujem motor oce nekad da proklize bendix onako u prazno. E sad gledao sam manual malo i to bi trebalo da bude onaj deo sa 3 valjcica. Takodje citao sam da je izbacena druga generacija tog bendixa koji je bolji. Da li je gore navedeno uzrok mog problema sa startovanjem, i ako jeste da li taj bendix ili valjda frajlauf kako ga zove vecina, moze da se zameni drugom generacijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 237 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Za početak,treba skinuti magnet,možda se i ovaj može spasti. Olabave se tri kratka imbus šrafa koji ga stežu za magnet,pa počinju smetnje u radu. skidanje magneta zahteva namenski radapciger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Morace se menjati sad kad sam zagledao vidi se da je pukao lim na bendiksu, tako da definitivno mora nov.Gde bi mogao to kod nas da nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio zimus u yamaha plarner novi sad, 26500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 99 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kawasaki vulcan S Prijavi odgovor kao problematičan Potraži na ebay, ne može da bude više od 80-100eu, ovo od 26 hiljada i kusur je mnogo!!! Skoro je prijatelj kupio sa ebaya!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 15, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ja na eBay za 50 evra sa garancijom,samo što moram čekati. Zato sam pitao kod nas dal Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nađi nekog da ti naruči deo iz EU, nekog u blizini (hrvatska , mađarska) pa otiđi po njega, platićeš poštarinu i carinu, neće biti 200 eura al neće ni 50. Sve pošiljke preko 50 eura se carine ako idu poštom (oko 35%) od kataloške vrednosti a uvek nađu najskuplji katalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 15, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kažem da sam naručio za 50 evra sa godinu dana garancije, samo što ću morati da čekam 10-15ak dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav stavljam nove namotaj na virago 535 da li da menjam i magnet koji nije u bas dobrom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš dobar polovan zameni. U kom smislu nije u najboljem stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 2, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li smem da vozim motor ako mi nije dobar bendiks da li necu jos nesto sjebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 2, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo bendix, nema sta da se kvari dalje ako ga vozis, jedino sto kad stanes moras paliti na gurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista drugo samo bendiks hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo normalno na virago 535 94 godiste kad stisnem kocnicu prednju ili zadnju nebitno je pali mi svetlo sve dok drzim kocnicu gori i svetlo pustim gasi se svetlo, to mi se desava kad motor nije upaljen samo dat kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Maj 10, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Virago 535 said: Da li je ovo normalno na virago 535 94 godiste kad stisnem kocnicu prednju ili zadnju nebitno je pali mi svetlo sve dok drzim kocnicu gori i svetlo pustim gasi se svetlo, to mi se desava kad motor nije upaljen samo dat kontakt zameni sijalicu u stop svetlu odgovarajućom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ti neko radio struju ili bilo šta oko struje? Stop mora biti dupli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je motor tek 2 meseca ja mu nista nisam radio, a i ovaj sto sam ga kupio kaze da nije radio nista kako mislis dupli mora da ima 2 sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego sa dva vlakna. Jedna je pozicija druga je stop. Ako oćeš proveri sijalicu, ako sumljas izvadi obe iz stopa i probaj da stisneš kocnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je bio u sijalici crkla mi je pozicija i zato je palio svetlo zamenio sijalicu i sad sve radi super hvala puno na resavanju problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, usput da pitam dal da se upustam da sam menjam bendiks imam od alata sve i dosta se razumem u mehaniku oko auta dal ima nesto skriveno da me zeza oko rasturanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš bez problema. Zameniti. I ja sam sam menjao prvi put. Nemaš ništa sjebati. Obavezno nove srafove I zategni po specifikaciji inače će ti se osdvrnuti ili puci. 10.9 šraf obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to po specifikaciji dal znas mozda... To su imbuls srafovi ili sa glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado_bojanic 17 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imbus. Magnet ide na 80Nm,srafovi od bendixa na 20Nm i obavezno kad zavrnes srafove ima ih 3 uzmi kirner I lepo ih sa strane kirnerisi. Loctite isto stavljas. Inače trebaće ti radafciger da skineš magnet. Ja sam pravio od deblje plocevine. Kad skines Magnet i zupčanik imaćeš jednu tanku platnu nemoj je. Izgubiti. Platna ide prvo pa onda zupcanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala puno javljam se ako mi negde zaskripi... I javljam sta sam uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Virago 535 1 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mi izgleda magnet dal ce ovo da tera posto sam zamenio namotaje stavio nove i novi regler, a ovako su mi izgledali namotaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...