hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna da ce iskoristiti 2 kurtona sa ulaza, tome nece smetati nista Osim mozda narkomana koji slucajno upadne nozem u sator u sred radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Maj 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja braca Brcaci su stavili cijenu ulaza Vidimo se u Brckom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5251 Napisano Maj 14, 2018 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2018 at 16:01, kwiss je napisao: 2000 god. kod vas su naplaćivali ulaz i suvozaču na motoru.Ne znam koji klub je organizovao,znam da su mlako valjevsko pivo naplaćivali ko na splavu.Tad sam bio i doviđenja... ... jel to kad su pravili pored reke ? Mislim da su posle napravili dužu pauzu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jašim je napisao: ... jel to kad su pravili pored reke ? Mislim da su posle napravili dužu pauzu . Da,pored reke i neke vodenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi jel se placa ulaz u Indjiji sad za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Maj 14, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan To novi klub pravi, a Indjija 2003 ( stari klub) pravi pocetkom juna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, aca bre je napisao: E ljudi jel se placa ulaz u Indjiji sad za vikend? info sa FB MK Indjija Petak otvaranje-ulaz besplatan...trke ubrzanja ulaz besplatan...subota se placa ulaz 300din samo motori, zbog bogatog programa...pesaci besplatno oba dana...vidimo se!!! pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uz dužno poštovanje za klub MK Inđija, ali ovo mi je tek ludilo... Pešaci ne plaćaju upad, a motori plaćaju... Evo, recimo, ekipa i ja odlučimo da dođemo autom, obučemo boje i uđemo kao pešaci. Stanemo u red i za pasulj i za sav taj bogati program i ko će da da nas razlikuje od ostalih nesretnika koji će platiti upad na motoru? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez79 5 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 300 ulaz + lova od opstine +"bogat program" = $$$$$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idemo svi u petak i ko kampuje free 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Proslo vreme 2 dana na motoskupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, aca bre je napisao: Znaci idemo svi u petak i ko kampuje free Samo ce te sacekati iznenadjenje u subotu, ako izadjes motorom van kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali mene nece biti u subotu tamo U subotu radim drugu a petak prvu. Ovo mi je njabolja kombina koju sam imao za skup u zadnjih god. dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нема пара од општине? Ма јок.Нема пара од спонзора? Ма јок, само се свиђа дизајнерима плаката да надендају ту што више слика и лого-а фирми које чак и немају везе са моторима и да плакат има што више боја и смисла.Ма ајте молим вас. Ништа није лоше ни у парама ни у спонзорима али зашто се то негира? Кукњава да пара нема па се зато улаз наплаћује а пуни плакати и банери на скупу спонзора. Опште позната ствар.И ајте још молим вас, шта је то мас толико тога урадио и ради за мотоциклисте у Србији?Осим оног Бож' ме сачувај периодичног регистровања мотора (које, кхм, још није доказано у пракси - само кажем...)???А да, и осим што приморава клубове чланове да стављају улаз 500 кинти на своје скупове... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Svaler je napisao: А да, и осим што приморава клубове чланове да стављају улаз 500 кинти на своје скупове... Ti kad ovako nesto kazes izgleda kao istina, ali istina je tamo negde. MAS ne primorava nikoga iz njene organizacije da naplacuje ulaz nego naprotiv, ogranicava najvisu cenu ulaza kod klubova koji su u MASu. Ljudi su ipak samo ljudi, neko zna a neko ne, ali je nacuo nesto i hajde brze bolje da podeli to svoje saznanje a nezna kakvu stetu svia nanosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ti kad ovako nesto kazes izgleda kao istina, ali istina je tamo negde. MAS ne primorava nikoga iz njene organizacije da naplacuje ulaz nego naprotiv, ogranicava najvisu cenu ulaza kod klubova koji su u MASu. Ljudi su ipak samo ljudi, neko zna a neko ne, ali je nacuo nesto i hajde brze bolje da podeli to svoje saznanje a nezna kakvu stetu svia nanosi.Случајно сам био у једном мото клубу где су се водили преговори о приступању мас-у па знам шта је тражено од нас.Од тога да се стави цена улаза 500дин до тога да си у обавези да идеш на скуп клуба који је био код тебе. Иако тај клуб није приступио масу ја сам одлучио да иступим из целе те приче око мото клубова и тога. Искључиво се возим сам, са девојком и/или другарима.Мање више то, мене искрено занима око чега се то они толико залажу осим око организације мото скупова? Ово са регистрацијом је у најмању руку, глупост. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je tebi glupost ali ako pratis forume dali si ikada video da su kolege motoristi trazili mogucnost kvartalne registracije? Sto se tice cene ulaza, kako onda objasnjavas, racimo sad za vikend, skup u ZR gde je ulaz bio 400 din. Na klubove se apeluje da posecuju skupove clanice MASaali niko nebrani odlazak kod drugih dragih klubova, bar meni nikad niko nije rekao da nesmem ili moram Da bi znao poblize za cega se MAS zalaze osim ovih "gluposti" a organizacijom skupova se uopste ne bave, trebao bi biti prisutan na sastancima a to mozes samo ako je klub clan MASa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za interese pojedinaca. Kupiš svoj motor, za svoje pare, i za svoje pare se voziš gde hoćeš i kako hoćeš. Ovako iz hobija napraviš obavezu, da trpiš ovoga i onoga i ispravljaš krive Drine. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan I plaćaš ulaz na skup, kako da ne ove sve trčim.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6078 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Svaler je napisao: Случајно сам био у једном мото клубу где су се водили преговори о приступању мас-у па знам шта је тражено од нас. Од тога да се стави цена улаза 500дин до тога да си у обавези да идеш на скуп клуба који је био код тебе. Иако тај клуб није приступио масу ја сам одлучио да иступим из целе те приче око мото клубова и тога. Искључиво се возим сам, са девојком и/или другарима. Мање више то, мене искрено занима око чега се то они толико залажу осим око организације мото скупова? Ово са регистрацијом је у најмању руку, глупост. Da ne bi bilo rekla-kazala,ovo boldovano nije tacno.Potpredsednik mog kluba je sekretar u MAS-u i tacno znam sta su "obaveze"klubova.Kao sto je @NIKI rekao ides gde hoces i kod koga hoces,niko nikoga ni na sta ne primorava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, -Viper- je napisao: I plaćaš ulaz na skup, kako da ne ove sve trčim. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока @viper druze, nemoras, jednostavno je, ne ides Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne idem.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Maj 14, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan po mom ansubjektivnom mišljenju podosta je poremećaja u susretima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nekih stvari na koje se bespotrebno bacaju pare, kao sto su go go igracice, stunt show... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6078 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, hard_rock je napisao: Ima i nekih stvari na koje se bespotrebno bacaju pare, kao sto su go go igracice, stunt show... I to si donekle u pravu,ali je jednom neko rekao da je i to deo bajkerskog "folklora",pa ako neko ima novca da ih angazuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...