munjasever 96 Napisano Maj 5, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, pozivamo Vas na IX moto susret u Bačkoj Topoli. Održaće se na obali gradskog jezera, kao i do sada, 15, 16, 17 JUNA 2018. Zagarantovani su dobra hrana, debela hladovina, kvalitetna muzika i mnogo hladnog pića. ULAZ SE NE NAPLAĆUJE DOBRODOŠLI 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan MK KISACH CROWS ce biti na licu mesta pozdrav i srecan rad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan U petak sviraju FIHTE I DIST U subotu svira PERPETUUM MOBILE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cu konacno uspeti doci kod vas ove godine, potrudicu se, zavisi od obaveza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Radujem se upoznavanju i dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ona hladna rakija na ulazu vam je ljuta kao zmaj... Kad sam je otresao na eks, znam samo da sam se pola sata vrteo po kampu dok mi se misli nisu sabrale da vidim gde ću šator da zabodem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hladne rakijice na ulazu ce biti i ove godine Spremaju se dobre nagrade za bajkerske igre, prosle godine bila moto navigacija, komplet guma, kompleti ulja... Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par momenata od proslogodisnjeg skupa.. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neka detaljnija satnica motoskupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan U petak 15.6 otvaranje kampa u pre podnevnim casovima. Klopa oko 17h. Uvece svirka Fihte i Dist. U subotu kafa, dorucak, rucak oko 15h, defile oko 17h, bajkerske igre posle defilea... Oko 20h Perpetuum Mobile, u 22.30 Rockersi. Nedelja kafa, dorucak i oprastanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Maj 18, 2018 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam prorustio skup ali ove nikako dolazim sto posto,vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 31, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan još malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 1, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/events/1982236755425805/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 1, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, pile je napisao: još malo Jel stižeš iz Jevrope? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, munjasever je napisao: Jel stižeš iz Jevrope? još ništa ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 11, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji vidimo se za vikend. U cetvrtak 14.6. kod nas u klubu vecera, ako je neko raspolozen neka svrati da se druzimo. Adresa M. Tita 102, Backa Topola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto najavljuju lošije vreme za vikend sa kišom... Prošle godine jak vetar kvario doživljaj, ove godine će kanda kiša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ja, i to od sutra pa do kraja nedelje non stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 12, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se dobrom vremenu i da ce veliki manitu rasterati crne oblake... prvi gosti vec stigli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sunca a evo i brata Bobana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo iz Novog Sada oko 16h ako ne bude kise.Mamu joj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kiše ja ću kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 15, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo spremni... Kise nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu kisa, mozda kolima dodjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 15, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde oblacno, za sada bez padavina. Klopa je u 18h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...