lalajko 2003 Napisano Maj 3, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U nadi da cu tako eliminisati potrebu za laptopom kupio sam ovaj Kingston citac kartica. Sad imam par problema, jedan veci i jedan manji Veci: pored citaca, kupio sam i prenosni Toshiba hard disk od 2TB. Prvih dana je sve radilo normalno, probao sam sve, izgustirao i cekao da krenu putovanja. Pre par dana povezah hard sa citacem, kad citac ga (vise) ne vidi! Kad u USB port citaca stavim neki USB flash, lepo ga vidi. Kad hard povezem sa racunarom, lepo ga vidi. Inace, posle nekog vremena, LED na hardu se ugasi i ako je povezan sa citacem. Ima li ko ideju o cemu se radi, kako da resim ovaj problem? Drugi problem je sto kad citac povezem kablom sa racunarom, ovaj ga ne vidi, ne pojavljuje se u spisku povezanih uredjaja. Ajd' , ovo mi nije previse bitno. Ili je resenje sve ove kineske gluposti razlupati i kupiti laptop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zadnje mi deluje skroz razumno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Maj 3, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da te zajebava baterija u tom čitaču. Radilo je dok je bila nova, mada i to je začuđujuće jer je ovo "card reader", a ne "hard disk reader". USB port ima zaštitu od prevelike struje, pa verovatno zato gasi hard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 3, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mradomir je napisao: Biće da te zajebava baterija u tom čitaču. Radilo je dok je bila nova, mada i to je začuđujuće jer je ovo "card reader", a ne "hard disk reader". USB port ima zaštitu od prevelike struje, pa verovatno zato gasi hard. Citac je 3 u 1. Radi kao wifi bridz, kao power bank i (trebalo bi) kao card reader. Star je mesec ipo. pre 7 minuta, bocca_bastard je napisao: nadji power bank, kabl za taj hdd koji ide na dva usb-a da ispegla dstruju. Jedan u citac, a drugi u power bank pa reci da li radi HD ima samo jedan kabal - moderna tehnologija - minimalna potrosnja. Da naglasim, kad sam probao prvi put HD na ovom citacu, radio je. U medjuvremenu sam ga par puta formatirao, pravio particije pod Linux-om. Sad je sve vraceno na fabricki: MBR+ntfs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 27, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem - prilikom particionisanja odabrati MS-DOS umesto GPT, pa formatirati kao NTFS i Kingston ga sad vidi. Huh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...