DonToni 553 Napisano April 30, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru sam tražio da mi kupi XL pojas, a pošto nije bilo te veličine on mi je kupio XXL . Meni je prevelik (a kažu da sam ogroman ) ... Da bi lakše mogli da procenite da li bi vam odgovarao izmerio sam se, u struku imam 110 cm (u predelu gde se zateže pojas). Cena pojasa je 1.000 rsd. p.s. ne znam da šaljem ekspresnim službama pa se nadam da me neće terati da i to naučim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11530 Napisano April 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa možda i nećeš morati da učiš ako napišeš odakle si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa lepo piše Surčin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 30, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, AlexaBGD je napisao: Paaaa možda i nećeš morati da učiš ako napišeš odakle si Zar ne piše lokacija ispod imena ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 30, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je dužina pojasa kad se ispravi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11530 Napisano April 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne piše kad se ulazi preko telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2018 at 16:44, jboban je napisao: Kolika je dužina pojasa kad se ispravi? Dužina je 128 cm Veličina iz kataloga: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3516 Napisano Maj 7, 2018 Malinar u pokusaju, 1685 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj pojas imam vec par godina, kupio sam ga posto su mi ukrali spidi, pojas mnogo skuplji i kvalitetniji od ovog. Pojas, iako je najjeftiniji iz Louis-a sasvim korektno radi svoj posao i dan danas, nije se otrcao, a cicak traka hvata isto kao kad je bio nov. Leti ga nosim ispod majice, odmah uz kozu, jer je od neoprena, pa da mi ne ostane znojav trag na majici, a udoban je, jer nema nikakve protektore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2018 at 19:08, AlexaBGD je napisao: Ne piše kad se ulazi preko telefona Evo ja sa telefona vidim da si Dorčolac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...