Alekre 13093 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bocca, bićeš kažnjeg sa 10 udaranja po tabanima meračem ulja od TDM-a. Kole isto, jer se uhvatio sa tobom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Maj 5, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, imam ja sa 900ke Za gore prekršaje ima da radi od Golfa 2. Promenio Maj 5, 2018 član Alekre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5532 Napisano Maj 5, 2018 Pana, 534 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Danas sam bio u 2 tržna centra . Više je i mene sramota da slikam kretensko parkiranje na mesta za vozila OSI. Sva mesta su bila popunjena i to kao po pravilu , karavani novije proizvodnje , široko , bahato, za sve pare. Jedan "naš" čovek je tamo , gore na severu ( Skandinavija) bacio bombu u jezero... Po hapšenju je izjavio da je samo lovio ribu... Sud ga nije krivično gonio ali morao da ide na određene zdravstvene preglede i kao terapiju da prođe kurs pecanja. Slično rešenje ( kada bi postojala volja za rešavanje problema ) moglo bi i kod nas da se primeni. Dokazuješ da si normalan i obuka iz saobraćaja, teorija + praksa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Alekre je napisao: Bocca, bićeš kažnjeg sa 10 udaranja po tabanima meračem ulja od TDM-a. Kole isto, jer se uhvatio sa tobom. Што Коле? Он чак не вози ТДМ-а. Можда да клечи на Хондином реглеру? Pre 8 sati, Jašim je napisao: Dokazuješ da si normalan i obuka iz saobraćaja, teorija + praksa ! О свом трошку! Кључан је тај део, јер каква смо држава још ће да усвоје, али ће бити џабе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte mješati to što je država takva kakva jest pa se na pauku rijetko viđa dobar auto, to što su ljudi bahati9 i primitivni pa se parkiraju na mjesta za invalide i vlastito ponašanje. Nije me briga za državu ni za bahate, na mjesto invalida se nikada i baš nikada ne parkiram. To je stvar poštovanja i razumjevanja drugog. Ko hoće da staje neka staje. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Maj 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nikada i bas nikada. I tacka. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...