NemanjaBG88 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko skidao zadnji tocak na aprilia atlantic 500 sprint 2006 god. mogao bi da mi se javi jer mi treba pomoc...naime,danas sam menjao zadnju gumu...skidao sam tocak pre mesec dana i ladno sam zaboravio gde koji deo ide...odnosno,na osovini gde ide centralni sraf,postoji jos jedan prsten,na jednom delu širi,i ne znam na koju stranu ide taj siri deo...a ne znam ni s koje strane ide,do filtera ili do auspuha... Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti meni kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti meni kralj! 3:Jbg brate...sjebo sam se...Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi ti pomogao,ali o skuterima ne znam stvarno nista posto me ta vrsta dvotockasa nikad nije interesovala, ali za ubuduce sto radis prvi put obavezno fotografisi, pogotovo ako ce taj rad biti odlozen do daljnjega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima mnogo vise matica,podloski ili sta je vec nego sto ja imam...ja imam samo taj jedan praten i maticu...i disk je sa desne strane...a na ovoj fotografiji je sa leve...Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 15 je semering 12 je lezaj 13 je zeger A ovo resto je ono sto tebe verovatno muci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ga ja razumio njega muci neki prosireni distancer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ga ja razumio njega muci neki prosireni distancer. E tako je...taj distancer je na jednom kraju ravan i siri,a na drugom malo zaobljene ivice i uzi...koja strana-uza ili sira idu do tocka i skoje strane-do auspuha (desno) ili do filtera vazduha (levo)Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ovaj distancer br.7 ? image hoster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ovaj distancer br.7 ?image hosterLici mi na taj ako se postavlja ovako kao sto je na slici,onda sam ga dobro postavioПослато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Eto nema brines, tako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano April 30, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam skidao, samo je model iz 2002 god,slikao sam kako je bilo da ne zaboravim kad vracam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaBG88 1 Napisano April 30, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie sprint Prijavi odgovor kao problematičan To je to...dobro sam ga postavio...hvala ti puno... Pre dva dana sam skidao, samo je model iz 2002 god,slikao sam kako je bilo da ne zaboravim kad vracam.. Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano April 30, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...