Dexterr 1969 Napisano April 23, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mi se žena porađa!!! (po treći put) Dakle, prodaje se BMW F800-S 2007.god sa pređenih 69.000km, Kupljen je prošle godine, kada još nisam znao za porodični obrt, pa sad moram, jelte, da reagujem. Na 66.000km radjen je servis, ulje, filteri, svećice i dizne, a tada su otprilike i stavljene gume. Od mene kupac takođe ima poklon servis, (i pun rezervoar), može kod Bokilića, a i ne mora. Pali radi ide bez problema, troši 4 - 6lit/100km, zavisi koliko vam se žuri, i čuje se kako treba, da vas primete u saobraćaju. Ima izuzetno udobno gel-sedište i dodatni vizir. Kufer i nosač takođe idu uz motocikl. Očigledno nije u prvoj boji, () tj. ima par ogrebotina sa desne strane. Najsrećniji bih bio da mi neko ponudi zamenu za upola jeftinije (ispravno i registrovano) vozilo iz grupacije : Midi/Maxi-scooter 200 - 500ccm, stariji motocikl preko 500ccm, ili nedajbože mali gradski autić sa 4/5vrata i naravno, simboličnu četvorocifrenu doplatu u evrima. Za koji dan mi stižu saobraćajna i tablica iz agencije, pa će motocikl biti registrovan godinu dana od tada. Motocikl je u garaži na Novom Beogradu (blok 61) i može se pogledati i probati bilo kada. Cena je 3.650e i raspoložen sam za svaku vrstu dogovora koliko i vi! 063/8710700 Dejan Ponude mogu i na SMS i Viber, kako vam lakše 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Prelazis na NC750x? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 24, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga neko ponudi uz doplatu, što da ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano April 24, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je situacija kada ce dvojici da svane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 30, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 3.650e Prvomajski popust zato što mi se žena porodila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 2018-04-24 at 2:24 PM, Dexterr said: Ako ga neko ponudi uz doplatu, što da ne... Glavu za glavu i da platim pice, a? Sad vidim razlog popusta, pa nek je sa srecom, a i motorce da ode sto pre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2018 at 12:02 PM, sargeras said: Glavu za glavu i da platim pice, a? Pa bar litar dunje da si ponudio... al ajde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan BMW je juče registrovan, na 12 mesecev, dakle do 16.05.2019. a danas je dobio nove migavce kod čika Arakisa u bjutiku Navali narode !!! I vi Surčinci... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 19, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Dexterr je napisao: I vi Surčinci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 1, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto da zaokružimo na 3500e zamene i dalje aktuelne pa nek ide život... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8166 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 378 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ubav motor, usao u moj uzi izbor, za jedno dva meseca bi trebalo da se poklopi finansijska konstrukcija, pa ko zna. Inace pratim i strane oglase, komad koji je u odicnom stanju sa svim troskovima izađe odprilike ovoliko +, - koja stotka, a ovo je na izvolte, registrovan u ok stanju.. U svakom slučaju srećna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 11, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prodato/zamenjeto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...