pedjafzr 44 Napisano April 23, 2018 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za forumase. Rasturio sam pumpu izbacio sito i stavio spoljni filter. Naravno posto sam posekao plasticni deo vise nisam mogo da sastavim pumpu posto nije pazljivo seceno nego sam skinuo okvir od plastike i namestio samo pumpu i povezao crevom. Tu imam jednu nedoumicu motor na manjim obrtajima kao da zastuca ne primeti se to uvek ali od 1 do 2 000 hoce malo. Imao je u tom plasticnom kucistu kao neki ventil e sad da li je to ventil koji regulise pritisak ili nepovratni ventil ne znam pa bi voleo da mi neko to pojasni postoo sam taj deoo izbacio a ne bi da zbog gluposti sjebem dizne. Jel pumpa kolko ja znam u svim rezimima rada ima isti pritisak e sad nemoj da opterecuje dizne ili da prska stalno mnogo goriva pa da zato zatrokira to malo. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je bas tako. Ako si izbacio deo kucista pumpe u kome se nalazi ventil za regulisanje pritiska goriva u sistemu, pumpa ce u sistem gurati gorivo pod vecim pritiskom (posto ga reglazni ventil regulise/smanjuje, jel'), pa ce hranjenje biti bogatije. Mozes dobiti vecu potrosnju, crkavanje svecica, gorivo u ulju, crni dim na izduvu i garez, neravnomeran rad, knedlu na odzivu gasa.... Dizne su ti najmanji problem u celoj prici, one ne bi trebalo da stradaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Maj 15, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako si izbacio regulator pritiska ili ti ovaj deo (pumpa od T-Maxa) Moraces ponovo skinuti pumpu i naci nacin da vratis regulator pritiska jer ti sada pumpa, umesto 2.5b gura 6b (+/-) a to ne valja nikako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...