cicko_ru 237 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Nova Trudbenik Doboj. Profi alat. Dobio za dug. 60e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, bocca_bastard je napisao: Kakav telefon te zanima? Sta imas u ponudi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Gde su majstori? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: Zaboravio sam dok nisam video tvoj odgovor. Alcatel U3, nov, dual sim, android 6 Malo mi je RAM mem. Ako je tacno u podacima 512mb. A treba mi tel. za licnu upotrebu. U svakom slucaju hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...