Astral 6236 Napisano April 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tigar Wintera 165/70 R14. Sara 7mm. Gume vozene jako malo. Set od 4 kom, s tim sto jednu gumu prodajem kao ostecenu, na vozilu je postojao problem sa oprugom, opruga je malo obrijala saru jedne gume u sirini od par mm bocno. Guma nakon toga koriscena bez problema ali definitivno ima ostecenje. Dakle 3 kao nove i jedna ostecena u voznom stanju. Cena 8000din. Bez zamena. 064/300-83-59 Aleksandar Fotografija ostecene gume. Bocni desni deo gazista obrijan za 2-3mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7000din komlet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 14, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 6000rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 5, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5000 rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do Nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Potencijalni kupac se ne pojavi. Ako ima zainteresovanih. Mada vidim ja da cu na kraju kupiti Punta i potrositi oba seta sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da posaljes brzom postom.Ne znam zbog pakovanja i težine kolko je izvodljivo i kolko isplativo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, darko dav said: Jel mozes da posaljes brzom postom.Ne znam zbog pakovanja i težine kolko je izvodljivo i kolko isplativo. Otisle kolegi Mradomiru. U zdravlju da ih trosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...