shlem 8314 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa vozite li onu fruškogorsku turu sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Tako jePoslato sa FIG-LX1 pomoću TapatokaPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa vozite li onu fruškogorsku turu sutra?Vozimo drug, za sada oko 15 sa foruma, možda još poneko sa stranePoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zaustavljate u NS, na kom mestu i u koje vreme cca (znam da ne znate tačno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zaustavljate u NS, na kom mestu i u koje vreme cca (znam da ne znate tačno)?Pauza i priključivanje ekipe iz n.sada i okoline na Mišeluku oko 12, 12 i 30 ovako ad hoc planiranoSvakako mogu napisati ranije kada budemo relativno blizu kako bi se svi blagoremeno organizovali i sastali na MišelukuPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ću biti tamo da vam se pridružim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na druženju i lepo provedenom danu. Nije bilo prilike i vremena da se upoznam sa svima, ali nadam se da će biti još ovakvih vožnji. Ovi što su otišli u Mitrovicu na sladoled su verovatno morali i u Bajinu Baštu po lebac tako da je za njih žurka tek počela... Nadam se da ste se svi dobro vratili kućama... Pozdrav svima! 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobra ekipica bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 9, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Super provod i voznja danas. Evo 2 slike preuzeo od kolega. Bas je lepo videti preko 20 forumasa na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas su se sve kockice sklopile: lepo vreme, dobra ekipa, zanimljiva vožnja, prijatna kafana i odličan srneći (?) gulaš - šta čovek više da poželi!? Drago mi je da sam video stare drugare, upoznao nove i proveo divan dan sa svima vama Evo i par slika: 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I moram ovako javno da pohvalim Darka i ekipu "redara" Sjajno su držali tako veliku grupu na okupu i odrađivali obezbeđenje na raskrsnicama. Da nije bilo tako i sada bismo se tražili po Fruškoj gori... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo, dan za poželeti za vožnju, brzo lako dogoovaranje oko svega nakon centralnog okupljanja u BGD-u i kasnije nakon pridruživanja ostatka ekupe u Perlezu i na mišeluku. Najvažnije je da je sve proteklo kako treba i bez problema Nadam se još boljim destinacijama, vožnjama i druženju Promenio Maj 9, 2021 član DarkoČa 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno druženje momci. Evo i od mene po neka slika. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan bravo za BJBajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Marek, brisi ova dva dokazna materijala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se "redara" tice, Pingvin 37 je samoinicijativno radio odlican posao leteceg redara - zatvarao rizicne raskrsnice, a ne znam da li je jos neko napred pomagao. Za sledeci put cemo se mnogo bolje organizovati mada je i ovako bilo odlicno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, LuckyVladano said: Sto se "redara" tice, Pingvin 37 je samoinicijativno radio odlican posao leteceg redara - zatvarao rizicne raskrsnice, a ne znam da li je jos neko napred pomagao. Za sledeci put cemo se mnogo bolje organizovati mada je i ovako bilo odlicno ! Jeste stvarno, svaka čast @Pingvin37 2 hours ago, LuckyVladano said: Marek, brisi ova dva dokazna materijala !!! Haha što bre.. baš simpatične slike. Evo i nekoliko sekundi video. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Marek1987 je napisao: Sjajno druženje momci. Evo i od mene po neka slika. Odlične slike 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladanoČika Laki, a hoće li biti onih tvojih snimaka kad si nas snimao u vožnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Marek1987 je napisao: @LuckyVladanoČika Laki, a hoće li biti onih tvojih snimaka kad si nas snimao u vožnji? Vrvtno, se još nije oporavio od sladoleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe pa bar je on znao u šta se upušta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Meni su i dalje neverovatne one kugle Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sam znao Za video mi treba pomoc da neko to okaci umesto mene, jer zbog mog neznanja jos nisam odradio ni video za moj putopis "Avantura 2017 - Pirineji". Ako je sve dobro ispalo, snimak je radio tacno do Miseluka. Marek, tek si sad nastradao zbog ovog "Čika..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, vidi se da ste se odlično proveli i baš Vam zavidim...... Samo napred, pa možda Vas i stignem i priključim jednog dana...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...