Stulic99 0 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa delovima za Sprint Princ 125ccm, treba mi glava motora i klipovi, ako neko zna ili ima neka javi!! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi potražio na internetu prvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze da se obrati kao kod tomosa lakse ces da nadjes klipove nego novu glavu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 17, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mondial je napisao: Pa jel moze da se obrati kao kod tomosa lakse ces da nadjes klipove nego novu glavu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se pomesao sam sa blok motora inace kod nas to svi zovu stublina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 17, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stublina je cilindar, koliko se ja razumem a nisam profesionalac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...