miki89 92 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooj znam taj, dugo se prodavao na oglasima.. meni je taj model lep, znam da o ukusima ne treba raspravljati ali na ovom mi pobogu nije jasno ko uradi sediste u dezenu zmijske koze... oooo zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, miki89 said: Jaooj znam taj, dugo se prodavao na oglasima.. meni je taj model lep, znam da o ukusima ne treba raspravljati ali na ovom mi pobogu nije jasno ko uradi sediste u dezenu zmijske koze... oooo zasto Nije se ni prodavao stajao je bzvz na oglasu , brat ga je kupio od prvog vlasnika u Nemackoj sa 13000+ . On prelazi na multistradu a sto se tice sedista fabricko je i meni se mnogo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 25, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 18.4.2018. at 21:02, GCB je napisao: Ja sam gledao po nekim forumima i bas su razlicita iskustva jedni pricaju da trosi od 8 pa i do 13l , a druga polovina od 6 -8l. Prosli vikend smo peglali kao loodaci.165km 6.5l sipano.A jos mi je najlepsi fazer u Srbiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, sashac said: Prosli vikend smo peglali kao loodaci.165km 6.5l sipano.A jos mi je najlepsi fazer u Srbiji... Pricamo o modelu 2006+ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 26, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sashac said: 2005 Da i ja sam cuo za taj model da mnogo manje trosi , ali ja sam gledao 2009 kazu da trosi mnogo vise pa sam hteo da cujem od nekog ko vozi taj model kakav je sa potrosnjom jer ako mu je prosek stvarno 10l onda se ne isplati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...