Petar0044 3 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega pozdrav svima,ovo mi je prvi put da pisem na ovom forumu,zanima me koji motor mi preporucujete za lagani off road.Imam 14 god I planiram da uzmem nesto za rodjendan,visok sam oko 169 imam 55kg,vozim skuter od 50cc I imam quad od 125 s kojim sam par puta vozio po sumi.Sad kad smo se upoznali da vam kazem sta me interesuje:Da nije presnazan do 125cc,da nije previsok I tezak za mene,naravno da je dobar ,s parama sam ogranicen nekih 1000e.Dakle sta mi preporucujete za "pocetak" off roada,hvalaa svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 15, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12197634/hyosung-xrx recimo.Mali je izbor tih motocikala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KMX, Honda MTX, Yamaha DT, Suzuki TS, svi su 125 i ima da se nadju do navedene cene, takodje svi su 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 15, 2018 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadji dobru yamahu DT i slatko ces da se navozas, mada za 1000e nema bas u extra stanju, sto opet nije lose, malo ces da se ucis i mehanici i odrzavanju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,pogledao sam sve motore I svi su mi okej,ako neko ima jos neki predlog ili savet slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...