bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vec verovatno negde neko objasnio, ali ja nisam nasao..elem imam stari Mio Mov 200 gps uredjaj koji korektno radi ali mu je mala interna memorija 512Mb, pa sam ubacio karticu od 2Gb i on je prepoznaje, sve to uredu ali cita karte koje su samo na inernoj memoriji u gps-u. Pitanje sta da se uradi, ili gde da se nasetuje da koristi i Sd karticu, Unapred zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 12, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na kartici napravi igo/content/map folder, smesti u njega sve mape i Mio ce ih citati. Pod predpostavkom da je to zaista stariji Mio, iz vremena dok su koristili iGo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan hvala Lalajko, probacu, da jos jedna stvar, treba mi karta za TUNIS, pa ako neko ima bio bih veoma zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 12, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj sa upitom "map tunisia.fbl" na Google. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ne dozvoljava mi da napravim folder na kartici, kaze ne mogu da se stave znakovi kao sto je / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano April 12, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Napravis prvo igo folder pa u njemu content folder pa u njemu map folder. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan hvala Lalajko, radi, na prvu ruku, a sa kartom tunisa tesko ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 12, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, @bodymorph, ako već guta veće kartice, obrati pažnju i na klasu iste - veća klasa, brža kartica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan a to znam, ali seci usi krpi d... , sta se ima sa tim se putuje, za sad...:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Poz! Zanima me , koliko sati mozes da snimis sa karticom 64GB.. Lp iz Slovenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Cipotm: da snimis CEGA 64 GB ? @Bodymorph: Mozda da pitas Marokanca ili SashaP. Znam da su putovali u Afriku, istina u Maroko, ali mozda imaju. Ili da vidis ovde na putopisima da li je neko putovao u Tunis pa da pitas njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Januar 11, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, LuckyVladano je napisao: @Cipotm: da snimis CEGA 64 GB ? @Bodymorph: Mozda da pitas Marokanca ili SashaP. Znam da su putovali u Afriku, istina u Maroko, ali mozda imaju. Ili da vidis ovde na putopisima da li je neko putovao u Tunis pa da pitas njega. Kupio sam neko kinesko kamero , upotrebljavao bi jo na kacigi , da kad se vozim mogu slikati ili snimiti ... lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...