awwwram 1 Napisano April 10, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Srećan Uskrs svima, ma koji slavili! Moje ime je Aleksandar Avramović i živim u Novom Sadu. Ako niste znali, u SUP-u već duže vreme nema tablica za motore, pa ako planirate da radite kompletnu registraciju ovih dana, žao mi je što vam donosim loše vesti... Inače, te tablice su jedina stvar koja me sprečava da prvi put upalim i provozam svoj novi motor Honda CB500X. Tačnije, biće potpuno moj kroz nekoliko godina Oduvek sam voleo motore, ali su me razni faktori sprečavali da se otisnem u te vode. Pre tri sezone sam presekao i kupio nov Honda PCX skuter, misleći da će on zadovoljiti moju žeđ za vožnjom. Preporučujem svima navedeni skuter, jer je sjajan na više nivoa, ali... Osećao sam potrebu za većim motorom, jačim agregatom, dužim i udobnijim putovanjima i nakon mnogo razmišljanja, izbor je pao na CB500X Imam 10-ak hiljada kilometara iskustva na dva točka, ali i dalje sebe doživljavam kao početnika, pa će mi dosadašnje teme i vaši budući saveti biti od velikog značaja. Dok se ne vidimo uživo na putu ili nekoj kafi, Pozdravljam vas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano April 10, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Aleksandre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...