Buraz_Velja 0 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vlasenica Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan POsedujem keeway hurricane malo sam cackao po njemu tj ucio na njemu sto se tice mehanike odradim skoro sve znaci znaci kupio novi fabricki 50ccm jer sam presao 20000km i zezao me variomat nekakav kao fol sportski ali slican je fabrickom rolnice 5g kais lezajeve u diferencijalu,prednjem i zadnjem tocku, semeringe druge stavim daljinsko paljenje alarm novi akumulator sve ostalo je fabricki i dobio sam veoma finu krajnju preko 70km/h(nisam smio preko da gledam bio los put ahahah) solidan start brdu je takodje solidan ode fino sve u svemu dobio sam ono sto sam htio A sad me interesuje kako bi mu mogao styling promjeniti da bude ljepsi,i da ima agresivniji izgled. nesto sam ja malo cackao i izgleda dosta bolje sad planiram retrovizore druge staviti i sticker bomb uraditi takodje sam stavio led sijalice u satu i poziciji trenutno trazim glavnu sijalicu da je led ili barem slicna https://www.olx.ba/artikal/28817594/skuter-keeway-hurricane/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...