ducans 100 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan poz drugari, Jel zna neko kako se resetuje poruka change oil na geoplisu 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako...... stisnes dugme na inst. tabli, das kljucem kontakt i krenuce sa odbrojavanjem na tabli, kad zavrsi odbrojavanje ti lepo skines kontakt i to ti je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preduhitri me Dare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Avgust 4, 2018 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari.Jel zna neko da li negde na geopolisu ima kod od boje?Po ovim nasim farbarama sto prave boje nemaju u katalogu.Oni vise to prave odokativno.Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Avgust 5, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod boje kod Peugeot skutera, plastika stigne ofarbana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Imao sam bliski susret sa biciklistom,pa sad ide varenje i farbanje blatobrana i jos nekih plastikaCovek mi izlete na semaforu na crveno njegovo.Kao nemoj zvat policiju resicemo sve.I jbg sad se mlati sa budalom.Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Avgust 6, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motorce bez ostecenja, ogrebotina bilo [a sad na krpljenje i farbanje.... steta, bas steta. Inace plastike su bas skupe i proveri kuciste filter vazduha kao i sam filter. Ako ti je motor stajao na boku i radio, uvukao ti je ulje iz motora u kuc. f. vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma da popizdeo sam,a sta da radim sad.Leteli smo obojica,nikom nista sreca,sem motora. Da ne poverujes iskrivljen korman,izgreban sa desne strane,pukao prednji blatobran i jos par tih sitnih plastika napred. hvala za savet.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno mozda glupo pitanje.Primetio sam da mi se jako greje dekla varijatora(kad pipnem rukom ne mogu da drzim ruku na dekli koliko je vruca).Do sad nisam obracao paznju na to,pa me interesuje da li je to ok?Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 24, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da te čovek pita, što pipaš deklu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan E pa da cuje se zveckanje pa mi je to mozda skrenulo paznjuПослато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa skuterom juce mi se ugasio par puta na usporavanju kad treba da stanem.Jutros radio ok,i sad se ugasio ni da cuje.Zna li ko sta bi moglo da bude.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam pao kabel sa svecice .Najgore kad se to desi daleko od kuce! Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...