VR46 585 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам чуо црна јамаха са зеленим детаљима,такође сам чуо да га је одвезла хитна... Зна ли неко у каквом је стању колега? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano April 5, 2018 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video da je lezao sa strane na travi, pomerao se, podizao glavu.... Punto je odvaljen od pozadi, da li je izasao iz kolone pa ga motor stigao ili je hteo da skrene ka restoranu ne znam....mozda i nesto trece, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 5, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bio je bas veliki zastoj...Pocelo ludilo sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano April 5, 2018 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg, naselje Aerodrom kolegi oduzeto prvenstvo danas, preko duple pune skrenuo auto... Ne znam stanje vozaca motocikla ali su vozaca automobila izvlacili kroz prozor prolaznici, od besa, ne od ostecenja... (Prenosim kako sam cuo, uzeti sa rezervom..) Dosta nezgoda za par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano April 5, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Svakog proleca ista prica Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 5, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pomalo sam srecan sto je moj mladji sjebo desnu saku pa ce da propusti pocetak sezone. Bas sam odvratan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano April 5, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano April 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo ovde? Ima isprekidana za skretanje. Opet nisam te video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 14, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Krivina dusu dala za peglanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano April 14, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... mislim da ima kontra nagib? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, iskrivio se mobilni pri slikanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Košutnjaku i znam da pre krivine sa obe strane ima pravac, dugačka je krivina, komotno se može ići i 120 autom (znam, probao, noću), a sa mojim maxijem nisam smeo preko 100. Zaebano je kada ideš od Avala filma, ne vide te oni koji izlaze sa parkinga lokalnog restorana, pogotovo ako luduješ. Sa druge strane je malo "bolja situacija", vide te oni koji izlaze sa parkinga restorana, ali si sa njihove strane, pa se dešava da pogrešno procene. Još kada nebi ludovali svi redom, preticali autobuse... Ne napadam nikoga, generalno na tom pravcu i u toj krivini dosta vozača što na 4, što na 2 točka (uključujući i mene), a ima i onih na više, se zaleću kao budale. Jedno vreme su stajali sa radarom, ali su i njih pljuvali, pošto se nacrtaju na trotoraru, pa pešaci (ima ih dosta), ne mogu proći. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oboriti rekord kruga na nekoj auto-moto stazi, postići maksimalnu brzinu na pravcu ili u dugačkoj krivini istih staza bi bilo super, ali tu te iko ne vidi. Ovako "peglate" krivine javnih puteva pa kud puklo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Maj 31, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pročitao dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Maj 31, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan kosta ti nisi kralj,ti si car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 31, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jel' prepisana prava terapija? :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...