alex007 10 Napisano April 5, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam jedan mali problem sa skuterom. Kad je hladan radi normalno ali kad dostigne radnu temperaturu pocne da prekida sa radom i nekad hoce da se ugasi, a cim pocne tako da prekida cuje se i neko cudno pucketanje kao da probija struja na neki metal pa pucketa. ( ne zveckanje metal na metal) U voznji nisam nisam primetio nista cudno nego samo na leru. Skuter je Kymco Downtown 125i 2013god. Radjen je servis filter vazduha, svecica itd. Ima i video pa ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan. Hvala 20180405_163546.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano April 5, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam pronasao problem, baca mi varnice sa kabla od svecice na blok motora i to puno. Dali to znaci da kabal probio? 20180405_170042.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 5, 2018 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam pronasao problem, baca mi varnice sa kabla od svecice na blok motora i to puno. Dali to znaci da kabal probio?20180405_170042.mp4Definitivno kabel je dotrajao i treba da se promeni.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano April 5, 2018 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, nije problem u kablu vec u luli svecice. Skini lulu sa svecice, potom odvi sa kabla, stavi u dzep i pravac do Mass-a po drugu novu. Nije skupo, red velicine 500-1500din. Zavijes novu u kabal, klik na svecicu i nemas problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 5, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledaj noću pa ćeš najbolje videti gde varniči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Lula je bila problem, sad je i to reseno. Hteo sam ceo kabal da promenim jos usput nego nisam jel isti sistem navijanja ima sa obe strane posto drugi kraj je malo drugaciji koji ulazi u cdi? Ili je to isti princip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 6, 2018 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lula je bila problem, sad je i to reseno. Hteo sam ceo kabal da promenim jos usput nego nisam jel isti sistem navijanja ima sa obe strane posto drugi kraj je malo drugaciji koji ulazi u cdi? Ili je to isti principAko je lula sa metalnom oblogom, samo skines oblogu sa nje i radi ko nova.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Nije metalna, mislim ds je ono plastika ili bakelit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano April 6, 2018 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista vise ne diraj.....vozi i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...