cicko_ru 244 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Prednji tocak od XL600RM. Bez diska i osovine. Nije udaran-kriv. Ostao mi od prerade. Imam i km/ sat ispravan,sve radi. Tocak 50e. 40e. Sat nisam fotkao, nije mi pri ruci,. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koje je dimenzije felga, sirina i obim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Utjerivac je napisao: Koje je dimenzije felga, sirina i obim? 21*3.00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...