AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Je li ogromna razlika izmedju 09 i SP09 ? inace prelijepi motori, i ja se zaljubih na sajmu i mjerkam ga jos od prije 2 godine, mada isto tako i Tracer me dosta privlaci radi duzih outovanja i ponekad u dvoje...sad pogotovo Tracer GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 29, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si "ostar" vozac u krivinama sigurno ces ceniti taj ohlins na SP. Obicna mt-09 bas nema dobru reputaciju sto se tice vesanja. Ako si kul vozac, dobra ti je i obicna, a i manje kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Razlike postoje.. ali po meni je sp preskup, onda bolje kupiti vec 10tku.. SP napred nema ohlins ssmo kyb stelujucu vilu, a pozadi ima ohlins koji mozes da stavis i na obicnog.. ja iskreno ne bih platio toliko vise SP.. za svakodnevnu upotrebu, gradsku i vikend voznju, obican je vise nego dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan A i SP nema u crnoj boji Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, imam neku opremu koju sam narucio i meni nije cucnula, pa ako nekog interesuje.. Imam dva para kratkih rucica sa logom, tri para crnih tegica i dva para zlatnih. Sve je po 1000din. Mislim da je to korektna cena, ja sam ih placao i vise ali mi ne odgovara, sve je novo nisam ni stavljao na motor. Izvor je Aliexpress, da se razumemo u startu. Nema lazi nema prevare Kontakt 064 2136770 Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su ove rucice sa ebay-a aliexpress-a, pretpostavljam da su univerzalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @Živko Racunam da da.. Rupa je precnika 8,5 mm, a debljina ručice koja ulazi u držač je između 10 i 10,5 mm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan 3000km bez problema odlican motor.Stitnik hladnjaka,lsl crash pad,sport vizir,nosac tablice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan niceee :) moj uprqvo ulazi u plattner da mu se nqmesti carbon akrap :) slike i zvuk veceras :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @miki89, vozio sam predhodni model isto sa akrapom, brutalan zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @Woo3 nadam se.. ja sam vozio 07 sa isto carbon akrapom, to je bilo extra.. a za ovo treperim ko malo dete da zavrsim sa poslom i da odem po njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Cucnuo Akrap 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel je dosta glasniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan nije dosta..ozbiljno je glasniji..jede malu decu i bljuje vatru..bljuje vatru doslovno..ja sam prezadovoljan.. sad vec imas pravi osecaj kao a vozis skoro litru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi da li si morao da mu resetujes ecu ili je samo auspuh zakacen posto sam citao da bi trebalo navodno da se resetuje ecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem nemam pojma.. U plattneru su radili ugradnju..tako da predpostavljam da sve sto treba je uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan A jel ceo sistem ili samo slip-on? I dajte neke klipove Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Živko je napisao: A jel ceo sistem ili samo slip-on? I dajte neke klipove Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Pre 11 sati, miki89 je napisao: iskren da budem nemam pojma.. U plattneru su radili ugradnju..tako da predpostavljam da sve sto treba je uradjeno. Ok moracu jos da se raspitam kada odem na servis bas me zanima i ja bih stavio akrapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ceo sistem.. za MT ne postoji slip-on osim za MT10... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i slip-on samo mora da se isece gde je zadnji var kod sonde na sredini ali to su vec prepravke sto po meni nema smisla jer dobija se samo zvuk a moze da se izgubi na snazi ako nije lonac za mt 09 a i bolje je staviti ceo od grane dobija se i bolji zvuk a i performanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nesto sece i vare zakacaljke to po meni onda ne moze..zna se sta je fabricki predvidjen slip-on.. kao na z900 koji ide na sraf.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se sece ima nastavak krivina koja se kaci sraf na sraf izgleda isto kao i fabricki nema tu zabune ali se ne dobija nista sem zvuka cak ako nije auspuh predvidjen za model onda se gubi na snazi sve ima svoje a to sto se sece nije nikakav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom da nije neki problem, ali po mojoj logici ne kupuje se motor od skoro 10k da bi se nesto seklo na njemu.. ili se uzme kako treba ili ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin86 2 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Yamaha MT 09,Yamaha Aerox 80 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno si u pravu ni ja ne bih na mojoj 09 stavljao slip-on jer je smesno (po meni) ali moze da stavi slip-on ko nema dovoljno novca za komplet i kome je bitan samo zvuk.Ja ako budem kupovao auspuh naravno da cu staviti komplet.Sta ce mi zvuk ako izgubim performanse ali svako ima pravo da stavi sta mu vise odgovara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, miki89 said: Ako se nesto sece i vare zakacaljke to po meni onda ne moze..zna se sta je fabricki predvidjen slip-on.. kao na z900 koji ide na sraf.. Upravo tako, ja sam odustao od celog kompleta i stavljen je samo slip on, sraf na sraf sto bi se reklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...