Invisible 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan sta znaci ova oznaka na prednjoj viljusci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da je amortizere napravila firma KYB ? http://www.kyb.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I da je licencirana i zasticena u Americi kao patent pod tim i tim brojem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan hvala ali opet nista ne znam... da to sam i ja znao ali na yamahu r1 identicna je oznaka a nebi se reklo da je indenticna viljuska , bar na prvi pogled .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan da li to znaci da na moju fzr mogu da montiram viljusku od r1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li to znaci da na moju fzr mogu da montiram viljusku od r1 KYB je koliko ja znam skracenica od KAYABA. Japanska firma koja proizvodi ogibljenja za motore, a i za kola,ja sam na Mazdi imao Kayabine amortizere. Yamaha ugradjuje Kayabu (a na neke modeli i Ohlins), ali besmisleno je pitati da li odgovara na drugi motor samo zato sto pravi ista firma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Isti patentni broj broj moze samo znaciti da je Kayaba zastitila princip rada amortizera i njegove komponente sto u isto vreme ne znaci da su svi identicni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan KYB znaci Kayaba. Sto je viljuske od R1 i Fzr1000 tice nisu iste, ni po dimenzijama ni po projektovanim opterecenjima. Sve moze da se ubudzi ali nije to to. Viljuska od R1 ima nesto veci hod ogibljenja ali je ukupna duzina stapova manja i opruge su slabije jer je projektovana da nosi laksi motocikl tako da bi na fzru mnogo potanjala. Ima tu jos dosta razlika ali da ne duzim sad. Zakljucak je da je to izvodljivo ubudziti ali nije preporucljivo. Nista ne dobijas cak gubis! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan broj patenta je jedno,a broj dela nesto sasvim drugo,,tako da to verovatno nije isto,,kao deo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...