ironhorse 1836 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje ljudi, ja sam Vladimir. Reših da vam se pridružim i kada uneh mejl shvatih da sam se nekada registrovao i zaboravio na to. Vozim od svoje 15. god sa povremenim pauzama (Apn, Mz, Jawa,Transalp 600). Transalp je sada kod mene, a neki plan je nabavljati nesto maaaalkice jace . Dobru sezonu svima zelim. P.S. A i van sezonu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 1, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ti dos`o, a nisi mor`o! Neka si ti dos`o i dobro dos`o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...