Veseli ME 1 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Suzuki V-Strom 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Veselin Ičević iz Podgorice, i drago mi je da sam član Bjbikers familije. U zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Veseli ME je napisao: Ja sam Veselin Ičević iz Podgorice, i drago mi je da sam član Bjbikers familije. U zdravlje! Dobro dosao Veseli Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bio Veseli... Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veseli ME 1 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Suzuki V-Strom 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,pa se gledamo na drumovima, nek nam je sa srećom proljeće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...