Vuk HM 178 Napisano Maj 17, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Da slazem se sa tobom i mislim da bi svaki skup trebalo da ocenjujemo po kvalitetu pljeskavice... ipak pljeskavice nisu mala stvar, jos kad ne znamo cenu... juuuu Druze ako imas problem sa pljeskama, tj sa samim rostiljem i cenom sto nisi dosao u cetvrtak pa se najeo ko covek za dz? Vidim da ti ne čitaš sve odgovore... Prvo rekao sam da je skup bio super osim pljeski, posle sam se ispravio za cenu ali i dalje vidim da vi ne želite da čujete nikakvu kritiku o skupu. Ako neko dodje na skup iz drugog grada (ili zemlje) normalno je da želi nešto i da pojede a ne da mora da ide sa skupa u grad da bi jeo normalnu pljesku jer mu jedini štand sa hranom nudi providnu pljesku. Drugo, ne dolazim ni na jedan skup pre petka uveče jer radim a da se grebem za dž hranu nisam nikad hteo niti ću. Nije stvar koliko ona košta već kakva je. svi oni koji se voze po Evropi znali bi da je i ona najlosija pljeskavica u Srbiji daleko bolja od bilo koje na zapadu. Onda je zapad skroz puko iako da si video ovo u SM mislim da ne bi tako tvrdio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Da slazem se sa tobom i mislim da bi svaki skup trebalo da ocenjujemo po kvalitetu pljeskavice... ipak pljeskavice nisu mala stvar, jos kad ne znamo cenu... juuuu Druze ako imas problem sa pljeskama, tj sa samim rostiljem i cenom sto nisi dosao u cetvrtak pa se najeo ko covek za dz? Vidim da ti ne čitaš sve odgovore... Prvo rekao sam da je skup bio super osim pljeski, posle sam se ispravio za cenu ali i dalje vidim da vi ne želite da čujete nikakvu kritiku o skupu. Ako neko dodje na skup iz drugog grada (ili zemlje) normalno je da želi nešto i da pojede a ne da mora da ide sa skupa u grad da bi jeo normalnu pljesku jer mu jedini štand sa hranom nudi providnu pljesku. Drugo, ne dolazim ni na jedan skup pre petka uveče jer radim a da se grebem za dž hranu nisam nikad hteo niti ću. Nije stvar koliko ona košta već kakva je. svi oni koji se voze po Evropi znali bi da je i ona najlosija pljeskavica u Srbiji daleko bolja od bilo koje na zapadu. Onda je zapad skroz puko iako da si video ovo u SM mislim da ne bi tako tvrdio Stvarno si vise dosadan,po celom forumu,gde god se sta pomene Ti samo pricas o pljeskavicama u Mitrovici,ako si toliko opterecen idi pa jedi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 17, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pričam o tema koja glasi prodavci na moto susretima i obećavam da više neću da se uključujem u raspravu pošto se glas kritike ovde teško podnosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu,vuk o prasetu! ;D ;D Salim se,u pravu si. Imacemo to u vidu. ODA PLJESKAVICI Oj,Ti pljeskavice,pljesko. Ah,sto mi je tesko! Da kroz tebe gledam i nikome te nedam. Voleo bih mila , da si deblja bila! Sta mi drugo osta' sem od ovih post'a. "Vive diu pro equitatione" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu,vuk o prasetu! ;D ;D Salim se,u pravu si. Imacemo to u vidu. ODA PLJESKAVICI Oj,Ti pljeskavice,pljesko. Ah,sto mi je tesko! Da kroz tebe gledam i nikome te nedam. Voleo bih mila , da si deblja bila! Sta mi drugo osta' sem od ovih post'a. "Vive diu pro equitatione" Hehehehehehheheheheheheheeeee....... ;D ;D ;D Cero svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo pričam o tema koja glasi prodavci na moto susretima i obećavam da više neću da se uključujem u raspravu pošto se glas kritike ovde teško podnosi Kritika je nesto sasvim drugo,Ti SAMO o tome pricas,zasto ne pricas o 1.maju kad je peceno meso i kobasice na rostilju,i kad je mogao da jede koliko ko hoce potpuno besplatno,to je bilo u organizaciji MC Srem,a pljeskavice nisu oni pekli. Pitanje je da li si bio uopste u SM,jer si prvo tvrdio da su kostale 150din.,vrlo si zaboravan bio iako nije proslo ni dva dana od zavrsetka susreta,a i oni koji su bili tamo od cetvrtka ne pricaju uopste o pljeskavicama,jer nisu ni morali da ih jedu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa 1.maja su neki i krv davali recimo, nije bas sve u besplatnom jelu, problem je dozvoljavanje prodaje onako tananih pljeskavica, i to u formi kritike jednom od konstantno najboljih skupova, ali mislio sam da smo to vec apsolvirali i zaista nema potrebe ponovo potencirati neke stvari. Da rascistimo za stalno oko cena: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan na susretu u novom sadu je neko prodavao kopije alpinestars jakni ,da li neko poznaje coveka ? ili neko mozda poznaje nekog drugog da prodaje takve jakne? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...