Jump to content

Moto Zajednica

Honda Forza 300/350

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: 2024 Honda Forza 350
On 26. 9. 2025. at 17:20, Erorr je napisao:

Polomio sam levi retrovizor, reče mi snajka na šalteru navodno 75€ je deo i montaža je 35€, to bih trebao sledeće nedelje da sredim. 
inače sam zadovoljan, služi svrsi, leti-zimi, do posla i nazad i za švrć po gradu, ja zadovoljan

Slučajno sam čitao starije postove i setih se ovoga, u delu gde smo pričali da su ruke u oficijelnom servisu preprepreskupe, a posle sam zaboravio da odradim i apdejt ovog mog problema od prošle godine. Naime, da nastavim priču, dakle "polomio" mi se levi retrovizor tj. treskao se više nego inače, klackao je non stop, pozvao telefonom, rekli su mi 110€, ali se deo poručuje, rekoh poručite i javite kad stigne da dođem da zamenim. Zvali oni mene posle 10ak dana, odem do Honde, kad ne lezi vraže, nisam se lepo sporazumeo sa telefon-snajkom, ona je navodno razumela da mora samo ogledalo da se zameni, a ne ceo retrovizor, tj. kako mi je tad mehaničar objasnio, u retrovizoru postoji metalna ruka koja je naprsla, poznat problem, i sam taj deo košta nekih 70-80€, međutim montaža je komplikovana jer jbg mora da se rasklopi čitav prednji deo da bi stigli do te ruke, a to je skuter, ceo plastičan, treba im sigurno 1-2h posla.. Tako da bi me zamena te ruke ispala nekih 300-400€. Rekoh im da ću razmisliti i da ću se javiti. S obzirom da je to bila prošla jesen, kasnije krenula i zima, nisam išao u tom pravcu (A taj servis mi je bukvalno na drugom kraju grada), totalno sam i zaboravio na celu tu priču. Retrovizor je i dalje mogao da se koristi, samo je malo više treskao. Sve do pre par nedelja, kada mi se probušila guma i otišao u Hondu, usput ih pitam šta je sa tom rukom, kažu čeka me kako sam i naručio, rekoh super, daj ovamo, namontiraću je nekako sam, kupio je za 80€ i otišao kući, na YT našao snimak, doduše malo starijeg modela, i rešio sam da se malo pomučim. YT mi nije baš skroz pomogao, malo se razlikuju modeli ispod svih tih plastika, tako da je bilo malo povuci a malo ga i potegni, al na kraju sam uspeo, ostale su mi samo 2 one plastične male žabice kao višak, pojma nemam gde bi one mogle ići 🙄 Nisam Hondin mehaničar al sam uspeo sve da sredim za manje od sat vremena mučenja. U međuvremenu se u mom kraju otvrio novi Hondin servis pa ću njega isprobati ovaj put, da vidim kakve su njihove cene, i rekao bih da je to to što se tiče mene i Forze, verovatno ću je za 2-3 meseca, ili na proleće, staviti na oglase.

IMG_9424.jpeg

IMG_9426.jpeg

Promenio član Erorr
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja