Sith 66 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo prolecno sredjivanje oramana, i iskocilo nekoliko stvari koje mi ne trebaju pa evo da ponudim ovde 1. Ixon Climber pantalone. Velicina M. Protektori na kolenima, ojacanja na struku. Jedan dzep bocno sa desne strane. Mogucnost stezanja nogavica i struka. Imaju i zimski ulozak. Odlicne pantalone i vrhunski me sluzile, ali kupio nove pa ove mi sad visak. Spolja bez ikakvih ostecenja, unutra se malo rasila postava kod zipera za zimsku postavu. Funkcionalno nista ne smeta, a vrlo verovatno da moze da se prisije opet kod nekog snajdera. Cena 50 evra 2. Held Gavia pantalone. Velicina Xl. Kupio davno davno, dok sam imao 20 kila vise :). Spolja imaju ostecenje u predelu kolena, ja amaterski zakrpio i sluzile me tako bez problema. Drugih ostecenja nema. Unutrasnjost kao nova. Imaju i zimsku postavu. Takodje imaju i tregere koji su super stvar, a kome ne trebaju mogu se skinuti. Poseduju i dva protektora na kolenima i imaju gumu na dupetu protiv klizanja na sedistu. Cena 25 evra 3. Alpha jakna. Velicina XXL. Jakna u top stanju i spolja i iznutra. Svi ziperi i cickovi kao i prvog dana. Vrlo malo nosena jer mi je prevelika. Cena 50 evra 064/1950000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Mart 21, 2018 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke mere za jaknu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, orlovi je napisao: Daj neke mere za jaknu... Duzina rukava od ramena je 68cm, a od ramena do struka 63cm ako sam dobro izmerio. Jakna je inace relativno kratka, takav je model spitfire, valjda sam pomogao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Held pantalone rezervisane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ixon i jakna prodati. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...