aspirinikus 240 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim znalce za predlog koje cizme i rukavice lepsoj polovini da kupim .Broj je 36.Cena do 150 evra.Rukavice do 50 evra.Adresa radnji i sl.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 23, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan imas u Guevari i u Centru S one touring cizme za oko 100E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Alpinestars Stella SMX4 najbolja cizma za lepsi pol Cena je izmedju 150 i 200 E, ne znam tacno. Mada, isplati se dati svaki dinar za takve cizme. A sto se tice rukavica,mislim da nema razlike izmedju muskih i zenskih,osim u velicini. Imas u Guevari kozne rukavice sa karbonskim stitnicima za 50E, ja ih nosim i odlicne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Imas u centru S dobrih zenskih SUOMY rukavica vec za oko 30 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima resih pitanje preko Beca.Alpinestars Ridge 119e i Hein Gericke touring classic 59e.Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 26, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan "Vladamir" sa foruma prodaje dosta povoljno neke chizme pa ga kontaktiraj!Ako si sa Bliskog Istoka mozhda dobijesh i popust ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...