Nikola krstic 1 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zelim da kupim jedan od ova dva motora oba su novi x road 2 ima 10kw a rr ima 8.Oba su 4t agregati imaju 6 brzine ako moze neko da mi kaze koji da uzmem treba da idem sledece nedelje da pogledam motore x road 2 mi izgleda nekako malo kvalitetnije nego rr.Da napomenem ovo bi mi bio prvi motor da brzine do sada sam vozio samo skutere dali kupiti neki od ova dva modele i koji model kupiti ili ostati na skuteru i dali ovi motori imaju iste masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 18, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Novi xroad ne moze da pridje starom koji je pravio sacsh, ovi se prodaju u leskovcu zavrsna obrada nikakva, bolje da ne uzimas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...