Danilo13 3 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi hocu da kupim yzf r 125,novu,skupio sam neke pare pa reko ajde mnogo mi se svidja moze da razvije 135,meni je okej skroz ne volim brzinu mnogo svakako. Citao sam nesto po stranim forumima i slucajno sam zakacio nesto gde su se ljudi raspravljali oko visine za 125 ccm.Gledao sam ljudi pisu razne stvari tipa ja sam visok 190 ccm i izgledam ko retard na,njemu mnogo je mali motor u odnosu na mene i kao fazon posle sat vremena te zaboli kicma.Neki pisu fazon super lezi odlicno je. Ako bi vi mogli nesto da mi kazete povodom toga,kako bi meni isao visok sam 187 cm i tezak 100kg.U koju su me dilemu ljudi uvalili haha,nikad o tome nisam ni razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 17, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Sedi, vidi, probaj, najbolje ćeš sam odlučiti da li ti odgovara ili ne. Sajam ti počinje za par dana, eto dobre prilike da pogledaš motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan http://cycle-ergo.com/ Ili ti na 187cm: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 3 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Singularietet super stvar hvala ^_^:) Edit:Cini mi se da je ovo taman za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 17, 2018 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi hocu da kupim yzf r 125,novu,skupio sam neke pare pa reko ajde mnogo mi se svidja moze da razvije 135,meni je okej skroz ne volim brzinu mnogo svakako. Citao sam nesto po stranim forumima i slucajno sam zakacio nesto gde su se ljudi raspravljali oko visine za 125 ccm.Gledao sam ljudi pisu razne stvari tipa ja sam visok 190 ccm i izgledam ko retard na,njemu mnogo je mali motor u odnosu na mene i kao fazon posle sat vremena te zaboli kicma.Neki pisu fazon super lezi odlicno je. Ako bi vi mogli nesto da mi kazete povodom toga,kako bi meni isao visok sam 187 cm i tezak 100kg.U koju su me dilemu ljudi uvalili haha,nikad o tome nisam ni razmisljao Ipak smatram "da ti nije dorastao":)Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 3 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo ovaj lik je oko 184 cm. Meni ovo izgleda perfektno,a sto se tice kilaze to bacam na 90 za fazon mesec dana mozda i ispod 90 kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 18, 2018 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan [mention=42864]Krokodilo[/mention] ovaj lik je oko 184 cm. Meni ovo izgleda perfektno,a sto se tice kilaze to bacam na 90 za fazon mesec dana mozda i ispod 90 kg. Bravo IMENJACE ako tako lako resavas kilazu:)Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...