Darko Floyd 919 Napisano Mart 16, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan 1. ako je na GPRS onda koristi isključivo data podatke sa SIM kartice 2. možeš da ga prikačiš na bateriju većeg kapaciteta (ako je nađeš) 3. Izvući će ti struju iz akumulatora dok stoji, troši više nego alarm, ako imaš mogućnost da ga prikačiš na pametni punjač onda nemaš brige. Nadam se da sam bar malo pomogao. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2595 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan GPRS koristi upravo SIM karticu. Verovatno si isti pomešao sa GPS-om što je totalno druga tehnologija. EDIT: Vidim da je već odgovoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj je sranje... vratiću ga. Em baterija drži dan ipo, em se ugasi bez upozorenja, izašao sam sa njim van označene oblasti a nije me ni upozorio. To je neki 102B. Preskočite ga u velikom luku. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneNS je napisao: ... To je neki 102B. Preskočite ga u velikom luku. Дај неку слику. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...