X8 Vračar 4860 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ja na viziru imam 5 godina nalepnica jedne ispod drugih Baš sam hteo da pitam čemu drama oko moto nalepnice kad lepo ide jedna na drugu. Ja imam 4 i prvi put ove godine malo ukrivo nalepim pa se primećuje kada se zagleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 126 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa vizira će te nalepnicu skinuti bez oštećenja,grejući ga fenom za kosu. Omekšaće lepak i onda će te je odlepiti. Naravno,ne treba grejati do besvesti,već dok nalepnica ne počne da se odlepljuje i popušta. Lepak koji ostane skinuti benzinom,NIKAKO razređivačem ili acetonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5619 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Resio problem, privremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5619 Napisano Jun 2, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad zakonski, na mestu gde se ne moze skinuti tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I još mi kaže šalteruša, nisi pravilno zalepio? Rekoh, "a, ovo SRB i ostalo jesam?" Odštampa mi drugu o njihovom trošku.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne može pogrešno da se zalepi ali može da se odštampa kao za auto na moto nalepnici ili kao za motor na auto nalepnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...