floyd 495 Napisano Mart 13, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Udes na Banjici - teško povređen motorciklista Sudeći po informacijama, neko ponovo nije video motor koji se približavao iz suprotnog smera. Zna li neko šta je sa momkom i kakve su povrede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Upropasti coveka ,sezona nije jos ni pocela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 13, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Daj Bože da dečko prođe OK. Pažljivo ljudi da ne ode i ova sezona u pogrešnom pravcu. Prošla bila katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Mart 13, 2018 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prva voznja ove sezone i udarim haskija u Sopotu Mnogo toga je bilo rizicnog, cuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Mart 13, 2018 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su okej hvala Bogu. Mene i haskija je spasilo to sto sto sam ga udario diretkno cizmom. Da nisam imao cizme i to ne moto cizme vec Haix FireFlash polomio bi mi skocni zlob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 13, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Мене у суботу на аутопуту код Аутокоманде лик сече а возим у спорој траци, ,толико сам му свирао и турирао,да се лик укењао,и показујем му ретровизор,он ме гледа као теле. Полако, гледајте и прст на сирени! Брз опоравак колеги! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 14, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Два прста на кочници се подразумева Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 14, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ja njima komentar ( pitao sam šta je bilo sa vozačem automobila jel bio pijan il drogiran ) . Baš da vidim dal će da objave . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 14, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, drumskalisica said: Ostavi ja njima komentar ( pitao sam šta je bilo sa vozačem automobila jel bio pijan il drogiran ) . Baš da vidim dal će da objave . Ne verujem da je bio pijan, jednostavno ljudi nas ne vide. Imao sam isti slučaj, leteo preko auta i aterirao na glavu, samo sam dosta bolje prošao nego ovaj momak. I pre neki dan u gradu, 4 trake, idem autom mojom levom trakom, a ispred mene se kreće drugi auto desnom trakom u istom smeru. Nailazimo na raskrsnicu gde neki puntić skreće levo iz suprotnog smera. Tačno vidim da je mene fiksirao, a onaj auto ispred mene ne primećuje. Gas, izleće da prođe pre mene, škripe kočnice, reko' sad ćemo svi u 3 lepe. Sreća dobro se završilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Mart 14, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni pijani ni drogirani nego bezobrazni. Juče na auto putu ispred Sava Centra, magarac iza mene vidi da kolega ide izmedju traka i namerno se uz kez nabija uz liniju da ovaj ne može da prodje. Malo je falilo da ga obori. Kezio se do Genexa srećan valjda što ga ovaj nije pretekao, j...m ga u usta žvalava. Ovaj što obori kolegu na robiju a kad izadje da se nadje. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 14, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu je toliki haos u saobraćaju da mi se čini kao da većina vozača nije sposobna da vozi ni trotinet ni bicikl, a ne nešto veće i brže. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 14, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: U Beogradu je toliki haos u saobraćaju da mi se čini kao da većina vozača nije sposobna da vozi ni trotinet ni bicikl, a ne nešto veće i brže. Ja bih tu, možda, mogao da pronađem izvesnu paralelu sa rezultatima glasanja, ali naravno da neću, da me ne biH čika Rajko anatemisao. Pre izvesnog vremena, dok je klinac vozio ulicom sa pravom prvenstva,iz bočne ulice mu izleće ženska osoba, ograničenih vozačkih (najverovatnije i intelektualnih mogućnosti) i objašnjava mu, da kada je gužva, ne uzima se u obzir saobraćajna signalizacija, već pravilo desne strane. Šta reći? 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Mart 14, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Šumadinac je napisao: paralelu sa rezultatima glasanja pre 10 minuta, Šumadinac je napisao: osoba, ograničenih vozačkih (najverovatnije i intelektualnih mogućnosti) Dali hoces da kazes ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8623 Napisano Mart 14, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i da doda da li četnik, ustaša ili partizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 14, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bdada je napisao: Dali hoces da kazes ... Ne provociraj Nisam mislio, ono što si ti mislio, da sam ja mislio i napisao pre 7 minuta, mrle je napisao: i da doda da li četnik, ustaša ili partizan. Jel' vidiš kako provocira? Užas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 14, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nije ograničenih intelektualnih sposobnosti gospođa: vidiš da se brzo dosetila pravila koje njoj ide u korist, a za koje sumnjam da većina ima na umu dok vozi. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 14, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu je toliki haos u saobraćaju da mi se čini kao da većina vozača nije sposobna da vozi ni trotinet ni bicikl, a ne nešto veće i brže.Ima to i svojih dobrih strana ,u koji god drugi grad u širem okruženju da odeš snalaziš se kao riba u vodi brmmm,brmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 15, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, X8 Vračar je napisao: U Beogradu je toliki haos u saobraćaju da mi se čini kao da većina vozača nije sposobna da vozi ni trotinet ni bicikl, a ne nešto veće i brže. kvalitet zivota u minusu. PRE NEKI dan na miseluku u najbrzoj krivini na 130 mi izleti bmw od 5 metara iz njive ,usere se i stane popreko pod 90 stepeni na put umesto da prodje pravo .Mene je video bar 80 metera ranije i pojma nemam zašto je krenuo a tek pojma nemam zašto je stao.Sreća da cim sam video sam pustio gas pa sam kolko tolko mirno prošao na tih pola metra kolko mi je ostavio za sebe.Videti prepreku na putu od auta nije uopšte prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 55 Napisano Mart 15, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2018 at 8:45 AM, floyd said: Udes na Banjici - teško povređen motorciklista Sudeći po informacijama, neko ponovo nije video motor koji se približavao iz suprotnog smera. Kako si to zaključio? Pogledaj sa koje stane je udaren. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 15, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan meni deluje kao oduzimanje prednosti 1/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 15, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Očevidac je dosta precizan: - Motor se kretao iz pravca tržnog centra Banjica uz Paunovu ulicu, dok se vozač automobila kretao u suprotnom pravcu. Atomobil je onda naglo skrenuo i ušao u traku kojom j evozio moticiklistaSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan el clasico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.3.2018. at 3:38 PM, hansol said: Kako si to zaključio? Pogledaj sa koje stane je udaren. Samo pročitaj pažljivije šta sam napisao i odgovor je tu. Sudim samo po onome što sam pročitao u novinama a očevidac je dao dosta jasan opis... Ako je auto skrenuo levo u traku kojom se kretao motor onda je udarac u prednji desni branik i desno krilo potpuno očekivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 55 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne piše kojom se brzinom kretao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Mart 18, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/15/2018 at 3:38 PM, hansol said: Kako si to zaključio? Pogledaj sa koje stane je udaren. 1 hour ago, hansol said: Samo ne piše kojom se brzinom kretao motor. A) Znaš nešto što ostali ne znaju ? B) Troluješ iz dosade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...