SkoMy 650 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Neces ti da izdrzis do zime da ne promenis motor Sta je sa ovom plocicom "600" naslonjenom na kilometar sat na poslednjoj slici? Interesantno izgleda a ne vidim gde bi mogla da bude montirana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 27, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ne mogu da siguram nista , Krecem sa voznjom, utegao sam ga kako sam zeleo... To zasrafljeno na guvernal je nosac navigacije inace, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 27, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo iz drugog ugla... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Mart 28, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici preko mobilnog mi izgledalo kao da je samo naslonjeno na sat pa me bunilo gde ide.. Sada jasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 28, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cemu to sluzi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 28, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, milos-v je napisao: A cemu to sluzi? ...a uz to i ne radi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 2, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ki upisan! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 3, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da ostavim opcije otvorene, ako se nekome svidja Bandit a ima u slicnom stanju TDM 850 4tx (ili tako nesto veliko i udobno) ili noviji neka ponudi u zamenu... Za one koji ne vole da citaju od pocetka teme, gsf600s bandit, 2001god, registrovan do 03.11.2018god, presao 32300km, bez ulaganja... Dobro, jes" malo saren, omasena velicina fonta na repu ali siguran i povozan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce neko pitati: A jel ide sve u kompletu za zamjenu? Edit: Ja nisam zainteresovan, nemam 4TX. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 3, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponudite pa da pregovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 5, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeni nosaci suvozacevih nogostupa... Dve su tacke bile oguljene, sa unutrasnje stane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Lijepo...Je`l to farbano sprejom ili spricom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 5, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan [mention=4737]N.F.S.[/mention] Lijepo...Je`l to farbano sprejom ili spricom? Dupont c6000 baza, imam kompresor i sata pistolj za farbanje, devilbiss takodje... Necu lak preko, ovako u polu matu mi se svidja... Peskareno pre farbanja. Sent from my TA-1032 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja vise ovako mat. Trebao si u bazu staviti ucvrscivac za lak i ostaviti tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 5, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je i ostalo, montirano je vec na masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 6, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Proba fabrickog izduva od r6, nadjosmo i diskretnu krivinu prave sirine , ipak ostaje suzukijev izduv, tisi je...Sent from my TA-1032 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, mali update! Sediste preradjeno, dodato 4cm memoriske pene, hteo sam zadrzati originalnu presvlaku ali se u ovoj visini nije mogla zaheftati odozdole, uzeh kvalitetnu ekokozu i to sada izgleda ovako... Cena ista, 2300eura, masina radi kao satic... Moze zamena za transalpa 650! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka, zvuk se na razlicitim uredjajima drugacije cuje, masina je hladna i uzivo ne cangrlja ni malo, radi kao Honda... Telefon voli da snimi te visoke zvuke... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 12, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odličan.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano April 17, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucavam, Bandit ode u ruke kolegi forumasu, Lepu i sigurnu voznju zelim, drugima se zahvaljujem na komentarima i ucestvovanju u prodaji... Pozdrav i neka vas gume drze! 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...