bikerboyz 56 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem prelepu windstoper jaknicu VR46 Rossi novu ne koristenu. .. jutros mi stigla al mi nazalost mala. .. jakna je gumirana i ne propusta vetar ni kisu. .. .velicina XL ali posto je meni knap rekao bih da je to L velicina. .. platio sam je 50e plus carina. .. dajem je za 5000din i placam ja postarinu pri kupovini iste. .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Mart 10, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolega. Ja sam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Javi se na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 11, 2018 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Kojih si ti gabarita? Tj za koje gabarite je jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...