vortex4borg 391 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Satelis je napisao: Dobar glas se daleko čuje.....naš ima da grmi jer tako treba biti bilo bi lepo da neko to snimi, pa nek bude zvuk i nikakav ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 8, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, vortex4borg said: bilo bi lepo da neko to snimi, pa nek bude zvuk i nikakav ........ Verujem da od nas 14 na spisku bar 5 ima kamerice tom prilikom prijavljujem svoj GoPro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 8, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna ideja....verujem da će čoveku biti prepuno srce!!! tu sam i ja.. 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vortex4borg je napisao: bilo bi lepo da neko to snimi, pa nek bude zvuk i nikakav ........ Dobices lajv snimak od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, draki je napisao: Dobices lajv snimak od mene ocu ocu, ali stagi i za ostale bre, one koji ne mogu da idu ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, vortex4borg je napisao: ocu ocu, ali stagi i za ostale bre, one koji ne mogu da idu ...... Naravno E da, zaboravih reci @Guliveru BRAVO za ideju Motoristi, putnici, bajkeri treba da se posjecuju i da postuju a jok da lazu i varaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, draki je napisao: Naravno E da, zaboravih reci @Guliveru BRAVO za ideju Motoristi, putnici, bajkeri treba da se posjecuju i da postuju a jok da lazu i varaju Ako ne znas gulivera (komsiju) onda si stvarno mnogo propustio. covek je ljudina, i imao sam prvilegiju da ga upoznam letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vortex4borg je napisao: Ako ne znas gulivera (komsiju) onda si stvarno mnogo propustio. covek je ljudina, i imao sam prvilegiju da ga upoznam letos. Ma jok ne znam ga Jedan od prvih motorista koje sam ja upoznao Mi smo polu zemljaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, draki je napisao: Ma jok ne znam ga Jedan od prvih motorista koje sam ja upoznao Mi smo polu zemljaci zato sam reko "komsija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspeva mi da se stavim na spisak pa ko može zahvalan da me ubaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola R1 1 Napisano Mart 8, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Motorasi,svakako me racunajte za voznju do velikog majstora Roberta za 10-ak dana i meni ce biti gotov izduv od gore pomenutog tako da prikljucujem se eskadrili do Ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 8, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa di si kohlega @Nikola R1? Evo sad zvanicno i tebe da utefterimo na spisak! 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Roberta,pisao o tome u skorasnjoj temi. Rado cu se pridruziti. 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Gox (Novi Sad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Gox (Novi Sad) 19. Guliver (Ugljevik, RS-BiH) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je drugi po redu motor sa Robertovim izduvom i jedan sam od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika vrhunskog proizvoda. Prijavljujem ucesce u akciji. Veliki + za ideju ! 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Gox (Novi Sad) 19. Guliver (Ugljevik, RS-BiH) 20. Simon69 (Mladenovo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Gox (Novi Sad) 19. Guliver (Ugljevik, RS-BiH) 20. Simon69 (Mladenovo) 21. Sargeras (Beograd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bice ovo boga mi pravi moto skup na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 8, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Throttle Addict said: Verujem da od nas 14 na spisku bar 5 ima kamerice tom prilikom prijavljujem svoj GoPro ima i ja Sony-evu HD kamericu, za na kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, pitans je napisao: ima i ja Sony-evu HD kamericu, za na kacigu Imam i ja GoPro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 8, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam kazooo @pitans , ima nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13179 Napisano Mart 9, 2018 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć je stigao odgovor od Roberta. Odgovor sadrži dosta reči o njemu i situaciji u kojoj se nalazi te smatram da nije korektno da ga kopiram javno na uvid. Između ostalog, čovek se mnogo obradovao, zatekli smo ga i nije očekivao ovakvu kometu pozitivne energije Zamolio je da odgovor sačekamo jer kako sam razumeo, pomalo se stidi i nelagodno mu je jer se dosta povukao. Treba mu vremena da odluči. Ishod čim pre ću preneti ovde kako bi se organizovali, do tada, strpljivo čekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Mart 9, 2018 Vozac A kategorije :D, 956 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bocca_bastard je napisao: Posalji ga onda nama koji smo se prijavili da odemo Odlicna ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Robert pravi najbolje stvari za normalne pare. Skromni genije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 9, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao paket, namestio, provozao se nekih 200km, nemam reci! Jednostavno zelim coveka licno da upoznam i da mu pruzim ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...