Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad

Recommended Posts

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Takvih akcija nije nikad dosta pogotovo sto ove 2008 godine svaki lep dan po neko ima vrlo opasnu situaciju a ako me pamcenje ne vara vec certvorica mladih ljudi su izgubila zivot na motorima.Zato mislim da akcija treba da traje non-stop.Flajeri su super i mozda ne bi losa ideja bila da se u svakom gradu bar jednom mesecno ti flajeri kace na sofersajbne cetvorotockasa. Znam da to trazi odredjena veca finansijska sredstva. Ali kad nekog stalno podsecas da si tu prisutan hteo ne hteo udje mu to u glavu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 307 postova

Takvih akcija nije nikad dosta pogotovo sto ove 2008 godine svaki lep dan po neko ima vrlo opasnu situaciju a ako me pamcenje ne vara vec certvorica mladih ljudi su izgubila zivot na motorima.Zato mislim da akcija treba da traje non-stop.Flajeri su super i mozda ne bi losa ideja bila da se u svakom gradu bar jednom mesecno ti flajeri kace na sofersajbne cetvorotockasa. Znam da to trazi odredjena veca finansijska sredstva. Ali kad nekog stalno podsecas da si tu prisutan hteo ne hteo udje mu to u glavu.

pa ih iznerviras ,pa te jos i zamrze pa te namjerno ruse?  ;D

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

I dalje sam za mirnu akciju, ali obzirom da sve lepe i prijatne akcije sa flajerima i slicnim varijantama ostaju samo na prici, nesto mora da se uradi !

Vlado posto si od skoro na forumu moram te obavestiti da je tavka akcija vec bila i da se sledece vec uveliko sprema, koja ce biti mnogo veca.

Link

Ovaj link koji si poslao je star skoro DVE GODINE !!!! Hvala sto si me obavesti da je pre dve godine neko pravio akciju deleci flajere, iskreno to nije AKCIJA.

Pod akcijom koja moze da ima efekta (malo sam 6 godina radio u medijima , pa malo i znam) je MASOVNO okupljanje, 99% flajera koje mi neko zakaci za retrovizor BACIM!

Nije ni bitno, moja ideja je da sto vise ljudi shvati da su motoristi UCESNICI U SAOBRACAJU, da obrate vise paznje .... nije ni bitno.

• U prolazu, 10 postova

ja iskreno mislim da bi bilo jako dobro uraditi tako neku "akciju" evo sezona tek pocela a ja sam imao nekoliko rizicnih situacija, taksisti i RU registracije su me par puta mogle skupo kostati, jos jedan rizican trenutak: kod SNP-a skrecem levo prema uspenskoj i pored mene stoje 2 automobila koji skrecu takodje levo, izmedju desne trake za levo i trake za uslovno desno staje suzuki, prilicno raskantan i dva tipa na njemu, turiraju i izazivaju me da se kao nesto trkam no, zeleno, ja lagano levo i ne znam kako da ih nazovem ali lik je isekao i dva automobila i na kraju mene na metar, da sam se malo pomerio desno od nazad bi me udario da ne znam sta bi ostalo od nas, ja sam imao jaknu i kacigu a oni face u majicama na kratke rukave... trebaju tate da razmisle ima li smisla kupiti sinu motor... no, sto se tice ovih flajera i vozaca automobila, kad ide automobil i naidje na kamion, vozac razmisli jbt moram da stanem, on je "jaci" e valjda tako kontaju i za motore, ko  ga J**e ja sam jaci... no netreba ni oprastati nesavesnim "bajkerima"

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja