fikacu 40 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano April 19, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Brelima 2016 na susretu, naravno s BMW-om :-) ekipa za 5, zajebancija 24h na dan, kulturno i ugodno. U Bugarsku necu moci zbog poslovnih obaveza, ali toplo preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano April 19, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da krenem 2-3 dana ranije.Da idem do Crne Gore da se nađem sa dva drugara.da spavam negde u CG pa sa jednim drugarom za bugarsku preko Novog Pazara i Pirota.Verovatno bi spavali u Pirotu,prošle godine smo spavali kad smo išli na Hilandar,čisto, doručak,mislim da je 10e i dvorište je ograđeno. Pa iz Pirota za Bugarsku.Ne brza vožnja i da se što više vidi.To mi je neki okvirni plan,ako bi neko hteo da se pridruži. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih informacijaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokule 82 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan.Zamolio bih samo za info kada pocinje rezervacija za skup.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam vec da trazim, cim saznam pisem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokule 82 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Slovenije i Hrvatske se vec prijavljuju preko hrvatskog sajta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 14, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam saznao i mi cemo morati preko HR sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dosao pravo iz Austrije, ali drugar se zeni bas 23.06 u Majdanpek me vodi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 23, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko u bugarsku sigurno sam il s gospoju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 24, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme na HR forumu za prijavu http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/popis-susret-u-bugarskoj/20/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 30, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavio Ako ko hoce da ide sa mnom neka se javi prijave za ovaj skup su do 10.06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otus Scops 0 Napisano Maj 30, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Gorobilje Motocikl: Honda VFR750F '90, TA '88 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Ja sam zainteresovan za Bugarsku, cekam da me registruju na hrvatskom forumu pa da prijavim ucesce. Nisam znao da je prosle godine bio skup Stromasa u Srbiji, mozda bi bilo bolje da se za ubuduce izreklamira na nekim stranicama za moto skupove i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 30, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Otus Scops je napisao: Pozdrav drugari, Ja sam zainteresovan za Bugarsku, cekam da me registruju na hrvatskom forumu pa da prijavim ucesce. Nisam znao da je prosle godine bio skup Stromasa u Srbiji, mozda bi bilo bolje da se za ubuduce izreklamira na nekim stranicama za moto skupove i sl. Javi se kad ti potvrde registraciju pa da se dogovaramo Nadam se da ce jos Stromasa da se javi ja sam od ove godine clan porodice V STROM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stas 0 Napisano Maj 30, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan De bas 22 nadje... Od 19. 6 sam na godišnjem u Grčkoj. . Jedino da zbrisem na dva dana , Sitonija je blizu..:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Polako se blizi Od organizatora sam saznao da su prijave zatvorene. 94 prijavljena uceniska Moj plan je da krenem u petak oko 7 ujutru i da izvozim sve u jednom danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 20, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva dana i pokret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Grizem jajca što ne mogu da idem, ali tako se namestilo ove godine. Pa se nadam da ćete nas izveštavati sa lica mesta i da neće manjkati dobrih fotki. Rokajte u ovu temu da i mi uživamo :)) Pozdravite ekipu na skupu i čuvajte se pohotnih Bugarki Želim dobar provod i srećan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem sutra sa pauzom i noćenjem u Borovecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na 4-ica krećemo sutra ujutru i noćimo u Pirotu. (V strom,mt09 tracer,beverly 400 i vfr800)Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 20, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Lunja je napisao: Ja krećem sutra sa pauzom i noćenjem u Borovecu. Pre 3 sati, Krmco je napisao: Na 4-ica krećemo sutra ujutru i noćimo u Pirotu. (V strom,mt09 tracer,beverly 400 i vfr800) Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Vidimo se onda tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledao prognozu,biće kiše oba dana.A temperatura od 8 do 22 stepena.Gledao na YRПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Avgust 1, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh Bog te vid'o pa ja sad vidim da nisam nista pisao ovdje Bio, vidio i uzivao Jedna skorz drugacija prica sa vrhunskom organizacijom Pored V Stromova, velikih i malih, bilo je i drugih motora ali ne u tolikom broju koliko je bilo nasih masina Ucesnika je bilo, pored domacina iz Bugarske, i iz Turske, Grcke, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske a moram da se pohvalim da sam ja bio jedini predstavink BiH tablica Vrijeme nije pokvarilo atmosferu i nadam se da cu i sledece godine biti dio ove price. Kako su organizatori najavili sledece okupljanje bice na Hrvatskom dijelu Jadrana (vjerovatno na Istri) Fotke neka kazu ostalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...