-Viper- 547 Napisano Septembar 16, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan fantazija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 16, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh,kako je dobrooooo... Ja zivim u ravnici pa mi i svako malo brdo raj za oci,a tek masinerije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gruja1595 said: Zlatibor juče Sent from my SM-G950F using Tapatalk Kakav događaj? O čemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Polaris Riding Day.. organizovao polaris voznju..29. i 30. Septembar organizuje atv- enduro Jastrebac i Can-Am voznju na Jastrepcu..kazu da je do nedelje oko 200 vozaca prijavljenoSent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 17, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovaj quad, dali ga ima neko. https://www.polovniautomobili.com/motori/13047576/jialing-spy-300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 19.3.2018. at 22:38, Gruja1595 je napisao: Sutra idem na prvi servis - 300km, za tih 300km koliko je kod mene ( 2 nedelje vec ) nije se pokazala ni jedna mana, ide odlicno, dosta snage ima, proban je na ekstremnim terenima i nije nigde stao, sve za sada perfektno. Novog sam uzeo u Beogradu. Ima blokadu, do 64kmh ide preko nece, pitacu ujutru da li ce da skinu blokadu, a da mi ostane garancija ( 2 godine ), ako se gubi garancija skidanjem blokade ( sto i pise u garantnom listu, ali mozda naprave izuzetak jer su prilikom kupovine rekli da nema problema i da ce na prvom servisu da skinu ) onda necu da diram nista, i ovako je odlican. Dosta je visok, dupli hladnjak, led farovi, cekrk, kuka, kofer.. u "full" opremi sto bi se reklo 850ccm, 71ks, registrovan kao traktor, trajna registracija - 7900 dinara ( tehnicki i polisa od obaveza godisnje samo, nalepnica je trajna ) Gume nosi 28x9/12 i zadnje 28x10/12 Sent from my SM-G950F using Tapatalk 850ccm, 70+ks? Da ne nosi masinu od TDM-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan 850ccm, 70+ks? Da ne nosi masinu od TDM-a?Ne, rusi prave njihov motor Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Gruja1595 je napisao: Ne, rusi prave njihov motor Sent from my SM-G950F using Tapatalk Bas mocno i izgleda, a i zvuci na papiru. Sobzirom da potice iz zemlje Lade Nive, ne sumnjam ni najmanje u mogucnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Malo da ozivimo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 15, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hajde molim te...zarad opšteg znanja! Kako je taj u sredini registrovan kao traktor...a ovi drugi kao automobili. Ako kažeš na foru i poznanstvo....onda jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 15, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen nov, svi novi kupljeni u 2018oj pa na dalje dolaze sa fabrickom homologacijom t3 ( traktor - radna masina ) pa eto i te tablice. Svi novi kvadovi / utv od 2018 su registrovani kao traktor, sa zelenom tablicom. Pogledaj i na polovnim automobilima opis svakog novog polarisa, can-am, stelsa,... Svi imaju homologaciju T3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 19, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 22, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljni izlet ( ~100km ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 22, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo jezerce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 22, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Dragovačko jezero ( selo Dragovo ) nadomak Rekovca ( izmedju KG i Jagodine ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 22, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 23, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2019. at 10:40, Gruja1595 je napisao: Kupljen nov, svi novi kupljeni u 2018oj pa na dalje dolaze sa fabrickom homologacijom t3 ( traktor - radna masina ) pa eto i te tablice. Svi novi kvadovi / utv od 2018 su registrovani kao traktor, sa zelenom tablicom. Pogledaj i na polovnim automobilima opis svakog novog polarisa, can-am, stelsa,... Svi imaju homologaciju T3 Ja sad k'o švaba..tralala. I to mu dodje fora... Juče sam čitao pravilnik o kategorizaciji vozila...i u ovoj banani ispada da NE POSTOJI adekvatna kategorija za registraciju mnogih vrsta ovih vozila. To T3 je traktor do 600kg čija brzina nije veća od 40km/h!?!? Alternativa je kategorija L...6 ili 7 sad to zaboravih...gde je maksimalna snaga limitirana na 15kW. Znači NIJEDAN atv sa snagom većom od te po važećem zakonu ne može da bude registrovan ( ali ne i uvezen tu se krije veliki zajeb). T3 mu dodje i najkorektnije, jer takvo vozilo (mahom4x4) i nije za asvaltne puteve...medjutim problem je sa raznim Raptorima koji nisu 4x4 i imaju 50...60..i + konjića. Još jedna stvar, koju još nisam proveravao...ali postoji (možda) još par kvaka za taj T3. Ja sam polagao za B u prošlom veku i samim tim po automatizmu imam pravo da upravljam i drugim stvarima (iako to nikada nisam radio ). Ispravite me ako grešim...DANAS ko polaže za B po automatizmu ne dobija F...koja je za traktore! Jel' to istina? Pride...panduri ako će mak na konac, na tom T3 kvadu...će ti traže "napravu za skidanje blata sa točkova" i ne znam šta još što traktor mora da ima. Bananarama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 23, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vazdušne kočnice Pa valjda ako ima traktorsku zelenu tablicu, ne znači da je i funkcionalan kao traktor, samo spada u tu kategoriju vozila. I Punto i A8 nose B tablice a ne idu isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 23, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ti kažem da si ozbiljno lupio....i tu u stvari i leži suština problema. On nosi zelenu tablicu...jer je registrovan na foru...pošto traktor zaista i nije, a naš sjajni ZOPS i prateći pravilnik za takvo jedno vozilo nema odgovarajuću klasifikaciju. Mogu da razumem i varijantu da država ne želi da ovakvo vozilo učestvuje u saobraćaju (ima zemalja gde apsolutno ne postoji varijanta da se ovako nešto registruje)...ali onda drvlje i kamenje na uvoznike i prodavce koji kupcima prave ozbiljan problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6060 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je radni cetvorotockas ili atv. On ima opcije da da mu se prikljuce prikljucci za poljoprivredu, kosilica, mali plug, itd. Koristi raonik takodje. Vuce prikolicu i do 1t. Odlican je za male parcele, a i za uzivanje u voznji. To je prava radna masina, e sad sto se ne isplati njime raditi jer trosi benzin.. S druge strane kvadovi su sportska vozila, sa uglavnom zadnjim pogonom i lancem. LAgani su imaju obicne drumske ili slicne gume , nisu nikako za rad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 23, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pronto said: Moram da ti kažem da si ozbiljno lupio....i tu u stvari i leži suština problema. On nosi zelenu tablicu...jer je registrovan na foru...pošto traktor zaista i nije, a naš sjajni ZOPS i prateći pravilnik za takvo jedno vozilo nema odgovarajuću klasifikaciju. Mogu da razumem i varijantu da država ne želi da ovakvo vozilo učestvuje u saobraćaju (ima zemalja gde apsolutno ne postoji varijanta da se ovako nešto registruje)...ali onda drvlje i kamenje na uvoznike i prodavce koji kupcima prave ozbiljan problem. Šta li sam lupio? (retoričko pitanje, ne zahteva odgovor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Raptor, LTZ itd, "sportski" ne mogu novi da se registruju, nemaju ni jednu homologaciju koliko znam novi, oni sto su odavno registrovani i carinjeni fo 15kw imaju tu L7e homologaciju ( belu tablicu - kao auto ).Tako je, T3 se vodi do 600kg i ne prelazi tu brzinu. Po pravilu treba da nosimo kada smo u saobracaju zuto rotaciono svetlo, medjutim za atv je potrebna samo kaciga ( a panduri da hoce da zezaju, prvo treba da se dogovore sa drzavom, jer ona to dozvolila ) ili smo ponovo majmuni mi koji platimo novo i hocemo da bude registrovano Tako je - T3 se vozi sa F kategorijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 23, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ima jos jedna stvar,ako nije promenjeno nesto tehnicki kada se radi,uglavnom se montiraju "grtalice"(kasike za ciscenje snega),pa samim tim spada u kategoriju T3 kao radna masina.... Nije samo traktor radna masina,ima i freza,motokultivator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo90 0 Napisano April 29, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pozdrav dobri ljudi hristos vaskrse,molio bi za za jednu pomoc kupio sam quad-atv 125cc kubika za male pare,a treba mi pomoc koja je marka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 29, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan to verovatno ne zna ni njegov konstruktor ,a kamoli neko od nas svi ti od 110-125ccm vazdusno hladjeni su isti,isti delovi,iste masine,sve isto,razlikuje se poneka plastika i nalepnica sa imenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...