MZ RIDER 8 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 9.-11.maj moto skup u Paracinu od muzicara dolazi YU GRUPA PARTIBREJKERSI. i paracinski bendovi toliko sam cuo na radiju ;D kad skupim vise informacija obavesticu vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 22, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Opet polovicno!! Daj reci i lokaciju, da li je opet kod hale u parku ili negde drugde!! Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano April 22, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dodji, nije Paracin toliko veliki da neces da se snadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma no problemo, nego zbog ljudi, mozda je promenjena lokacija. Pozz za Todora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goral 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sto pre sto vise detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 1, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je stara, kod hale sportova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija stara,svira YU GRUPA u petak,,PARTIBREJKERS u subotou,i MADICINE BAND,i petak i subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija stara,svira YU GRUPA u petak,,PARTIBREJKERS u subotou,i MADICINE BAND,i petak i subota Pa pod starom lokacijom se moze racunati i Grza, prvo su tamo bili skupovi!!, pa tek od skora kod Hale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod hale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi,pa gde god je lokacija, eto nas pa to je pola sata voznje smederevo paracin tako da nema veze gde je nacicemo :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se ja sa Darkom, dakle lokacija je ona od poslednji put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Momci iz IL PARADISO , ISTOCNO SARAJEVO ce u Paracin doci sa Bozijom pomoci u cetvrtak,ako nije neki problem,jer idemo u Kosovsku Mitrovicu,pa je glupo da se vracamo u Sarajevo,da bi sutra dan isli u Paracin. Ako ima neki tel.od kakvih hotela,motela i slicno za prenociste,moze li neko da napise kako bi rezervisali sobe za cetvrtak,jer vjerovatno necemo moci kampovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Vlia modex udaljena 200m od mesta gde se odrzava skup http://www.vilamodex.co.yu/ Paraćin, Tome Živanovića bb Tel/fax: +381/ (0) 35 568 655 hotel Petrus udaljen 500-600m od mesta odrzavanja skupa http://www.petrus.co.yu/ HOTEL "PETRUS"-PARAĆIN-NIKOLE PAŠIĆA BB- +381 35 572000 ako vam treba jos nesto moj broj moba je: 063/680-733 nazovite slobodo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E u Paracin moram doci u petak vece jer u subotu imam druga posla.Vidimo se u PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Miko PA je Pancevo PN je paracin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko je ulaz,jel ima nesto na raznju itd.....kakva je organizacija kad je defile,,neke igre itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 9, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan kolko je ulaz,jel ima nesto na raznju itd.....kakva je organizacija kad je defile,,neke igre itd Ujbt al si dosadan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 9, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Vladamir i ja dolazimo sutra! Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz motorom 300 din,pesaci besplatno,pivo Jelen na tocenje 50 din,njihove majice 300 din,YU grupa veceras.Malopre sam bio u PN,popio jedno 'ladno i to sam saznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tamo do 22h.od YU grupe nista do tada.... A atmosfera u kampu onako prosecno,jedina mana je sto je neosvetljeno. Inace je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan upravo stigoh,smrzo se na auto putu...yu grupa malo kasnila ali su svirali extra,,pljeskavice bile extra sokici i pivce 50 dindzi,ma extra skup ...preporucujem ga,,upoznao par ljudi sa forumama extra..doduse dosta naroda to jest pesaka bilo ..verovatno zbog yu grupe,dosta motora,,ma mnogo lep skup,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio sinoc,sve je super jedino su mogli pivo da prodaju bar na jos jednom mestu,verovatno nisu ocekivali ovoliku posecenost.YU grupa i dalje dobro "prasi"ali i ona grupa koja je svirala pre njih je mnoooogo dobra,ne znam kako se zove.Nadam se da i veceras sviraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 10, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene do podne, jbg, sada dodjoh iz nocne smene, vidimo se u Paracinuuuu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super skup u Paracinu,odlican program i odlicna posecenost.Ovo je verovatno samo polovina motora jer dosta bajkera je ostalo u kampu za vreme defilea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta dobro organizovano, cene pristupacne(ulaz 300din, kao i majice)), klopa olicna( pleske su ekstra i bogami dosta vece gramaze nego uobicajeno), drustvo ekstra, jedino (mozda) malo slabiji bendovi, mislim na lokalne, ali sve u svemu domacinski!!A bilo je i dosta motora!! p.s oni sto su parkiralii pred ulazom, mislim da su imari 300din za ulaz???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...