nik_sa015 1813 Napisano Januar 13, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pišem ! Ne ometajte me srceparajućim prizorima ! Danas ću još jedno parče putopisa objaviti - Lica Nadama, a ako me niko danas ne bude dirao ide još jedno parče - Primarijus ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Može, predlažem kamp u gornjoj koviljaci, na Drini. Da i Bosancu bude lakše jer može odatle da vidi svoju bosnu a i da se nada da može pobeći eventualno. Ili malo udaljeniju Veliku RekuSamo datum...predlažem vikend jer u slučaju da nisam u domovini mogu doleteti uvek na 2-3 dana sa izgovorom da moram da prisustvujem osnivanju udruzenja svetskih putopisaca poreklom sa naših teritorija pa sad njihove priče o tome i kako je došlo do toga. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Викенд се подразумева, рецимо од среде-четвртка до понедељка поподне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam relativno od skoro na forumu pa nisam pratio sve, seo sam i krenuo da citam od pocetka! Fantazija i uzivanje citati i gledati! Bravo majstori ali bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Januar 13, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam relativno od skoro na forumu pa nisam pratio sve, seo sam i krenuo da citam od pocetka! Fantazija i uzivanje citati i gledati! Bravo majstori ali bravo! Pusti ti to mastori sampioni ! Ti gajbu piva da poteras ! Koviljaca je mesto iz bajke ! Dajte predlog za termin, i eto nas ! Ucestvujemo organizaciono i finansijski i kako god ! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam relativno od skoro na forumu pa nisam pratio sve, seo sam i krenuo da citam od pocetka! Fantazija i uzivanje citati i gledati! Bravo majstori ali bravo! Da vidiš tek onaj drugi putopis kad su išli za Afriku tj Maroko. Jadna ona kamila šta su joj radili... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Januar 13, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Savan said: Da vidiš tek onaj drugi putopis kad su išli za Afriku tj Maroko. Jadna ona kamila šta su joj radili... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Eeeee...imaš ti još dosta toga da čitaš... Sicilija, Pa Rusija, Baltik, pa onda "komšija susjed na Braču", pa ljubavno motociklističku priču... samo da je tog prokletog slobodnog vremena i dobrog raspoloženja. Svaka napisana rečenica ostaje kao spomenik, kao monument neke avanture. I kada god neko je pročita i ostavi koju reč kao komentar, on i ulepša i oživi avanturu ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka lepo je kada se covek vozi po belome svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 15, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/13/2019 at 1:23 PM, nik_sa015 said: Pišem ! Ne ometajte me srceparajućim prizorima ! Ehh, sad cemo opet da cekamo jedno mesec dana za nastavak.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam prije deset dana počeo da čitam i "mezim" u dnevnim porcijama ove prezanimljive opise još prezanimljivije rute i destinacije, nisam ni slutio da ću vas sustići pred vratima Ulan Batora. Mislio sam da je tema već uveliko završena. Svaka čast za ovih 12 stranica, da bude barem još tol'ko A ako je ulaznica za ovo druženje gajba piva, ja bih odmah da rezervišem dva mjesta i eto me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ova tema nema kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 1, 2019 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neispričana priča..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema mladozenja vremena za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Februar 1, 2019 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima vec ne smije pred zenom da pise sta su sve radili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100% zato i hoce na stavi uzivo pricu da zena nema posle dokaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 5, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan eeee... imam jos mesec ipo da iznesem trudnocu... Slobodno vreme je nešto što mi fali... ali čim ga se dokopam ja nastavljam pisanje i u ovom i u putopisu "Crna je boja raja". I mogli bi da organizujemo neko prolećno druženje-dan putovanja pa da uživo uz video i foto materijal Vam ispričam ovu priču 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan NE moze!!! ovo treba da ostane tu zauvek!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 7, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, vortex4borg said: NE moze!!! ovo treba da ostane tu zauvek!!! Naravno da će se to ovde naći... A svi moji putopisi i druga pisanija će biti pretočena u knjigu-nadam se u ovoj godini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Много надања, мало писања! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.2.2019 at 10:16, nik_sa015 je napisao: eeee... imam jos mesec ipo da iznesem trudnocu... Ti kad se porodiš ima više da ljuljaš nego tastaturu da lupkaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 19, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema me skoro dva meseca i jače u ovoj temi, nadajući se da je putopis nastavljen, kad ono ništa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan eeee... imam jos mesec ipo da iznesem trudnocu... Slobodno vreme je nešto što mi fali... ali čim ga se dokopam ja nastavljam pisanje i u ovom i u putopisu "Crna je boja raja". I mogli bi da organizujemo neko prolećno druženje-dan putovanja pa da uživo uz video i foto materijal Vam ispričam ovu priču Cuvaj se da se ne ugojis.Zadnji mesec je najkriticnijiПослато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Mart 20, 2019 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan eeeee kad zakmeci, (neka je zivo i zdravo i braće i sestara dovelo ) sto si putovao, putovao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan ladno ste prolazili kroz kazahstan kad smo tamo orali solochane na 1250 u testovima...da sam znao da ima u blizini srba, dosao bih po vas i odveo vas ovde 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano April 22, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2019 at 1:41 PM, A.J. said: ladno ste prolazili kroz kazahstan kad smo tamo orali solochane na 1250 u testovima...da sam znao da ima u blizini srba, dosao bih po vas i odveo vas ovde Kuku majko šta je ovo ?! Spejs šatl ?!!! Daj lokaciju da odmah dodjemo !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...