radovanbracanovic 16 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti...smestam sve ok...nego menjam moj uz doplatu....a skoro ista doplata a mogu da uzmem mladji dve god samo sto je 750 kubika...jel ima neke razlike izmefju 700 i 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Bolje gledaj stanje a ne da li je 750. Isčitaj ovu temu, nemaš mnogo stranica, sve značajnije već pisano. Za drugara smo gledali zajedno jedan 2016. pre 2 meseca koji je bio u katastrofalnom stanju od korozije pošto je Švajcarac, a isti dan drugi 2012. iz Italije koji je bio u stanju nov u odnosu na ovaj prvi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Septembar 4, 2022 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bela od 750 kubici od kolege nam Wildserbian-a Pisao mi je Budimir da ima porblem sa laziranjem brzine kretanja. Sat pokazuje vise nego sto je realan osecaj te je iz tog razloga sknuo neku od aplikacija da uporedi stanje. Ispostavice se da inst. tabla lazira za 30km/h brzinu, vecu prikazuje. Rekoh mu da pogleda koji je odnos lancanika stavljen, 17/39/112 treba biti.... dok je kod njega prednji od 15 zuba. Majstor mu je zamenio za 15 zuba, nov lanac je stavljen, f. vazduha i ulje je zamenjeno. sad je red da se presteluju ventili a to znaci da treba odviti strafe i povaditi dosta zabica oem je i fali ga dobar sredjeni, svecke su dobre pritegnute kleme res. menjac nista ne pakujem, treba zadnje migavce zameniti za led Poruceni su migavci, plasticni adapteri i elek. automat. Ubrzo ce se ispostaviti da sem migavaca nista drugo nece trebati. neko je lani vec ubacio el. automat zmigavaca verni originalnim od X-ADV-a, kvalitetno na oko i pod rukom izgledaju moderniji i lepse ce se uklopiti od oem, licno sam odusevljen jbg, neko je vec krstio kako ne treba ovako se ne radi odmah mi budi sumnju d apogledam sa gornje strane situaciju Dobro je sto sam proverio jer nije dobro..... sve secem, izbacujem i vracam na fabriku (instalaciju). rupica na dole sve legne kao da je origanal ovako treba biti nekad sad lez. tockova, plocice su dobre.... lanac je zategnut ko struna kad se spusti sa c. stendera gotovo da jedva mrdne 3-5mm podesena P kocnica, dopumpane gume I to bi bilo to za sada, inace migavce sam odmah porucio da ih udenem kod mene na NC.... bas mi se svidjaju.... oko 20e preko Alije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7473 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 3098 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš hteo da pitam, daj neki link za žmige, može i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Septembar 4, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Otkud štelovanje ventila na 24.000km ? Koliko sam pratio obično si ih radio kad pređu 28.000 km pa na više. Jedino ako je ugrabio termin kod tebe pa sad sve da odradi u cugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Septembar 4, 2022 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Andrej Imas na aliji kolko volis, samo cukaj. Prle Da je kupljen ovde ne bi bilo pre 30-35K al pošto je uvoz.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 5, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Dare, Da li bi mogli migavci da svetle stalno kao kod nove Forze 750 a da flesuju pri skretanju? Jel to samo do automata ili nesto vise od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 5, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš moći da prođeš tehnički sa stalno svetlećim žutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 5, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan To znam, jedino ako moze da se menja po potrebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 5, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/dN5naGne6bo https://youtu.be/MraCBpPi19Q Odlicna resenja Promenio Septembar 5, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Septembar 5, 2022 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune, migavci rade normalno ili ti ne svetle konstantno. Sliku sam napravio cisto da se vidi jacina svetla. Moze se napraviti da rade kao kod force, drugi automat, par relea, dioda, seckanje instalacije..... lakse je kupi forcu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 5, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Turčin ga napravio a ja da kupim Forzu? Ta saka elemenata kosta nista. Nece da moze. Ako zima potraje, resicemo i to. Promenio Septembar 5, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 280 Napisano Septembar 10, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga preuzeo od @Satelis i takodje je danas kod Ivana montiran novi vizir (Hibrid fabrickog i Puig-a). Mogu da se pohvalim da je odlicno ispao i bas je lepo cucnuo. Sto se migavaca tice bolje su legli nego fabrika! Ako se nekome bude dopao vizir, Ivan sada ima sablon ove moje kreacije. Za razliku od originala ovaj je 6 cm je duzi, taman toliko da se ne stvara velika buka oko kacige. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Septembar 22, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2022 at 9:51 PM, rajmax63 said: Chika Jimi ajde nam daj link za držače vizira. Nije lepo ne podeliti nešto što znaš ,a nama pomaže. Izvinjavam se na kasnom odgovoru ali gužva, pa odmor a slabo sam pratio na času. Priznajem! Evo potražih i nađoh brzo, znam da sam memorisao ako se meni (nama) neki raspadne ali kao što rekoh drži sve, baš sam išao i do Grčke i iz dosade autoputa ga par puta na dosadnim pravcima između Niša i Makedonije zavrnuh do 170km/h (ubi dosada ravnog puta) i sve i dalje stoji! Evo linka: https://www.aliexpress.com/item/4001236990600.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7ffd2e0eUxMgbP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Septembar 23, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je stajao ceo put... Mnostvo musica kad sam se vrnuo... Ovo sam skljocnuo kad udjoh u MK u povratku, vidi se iz profila, imao je opterećenje na nosače i ništa, nrdnuo nije... Čak se i sestrić jedan dan držao za njega a stajao na frunk-u ... Meni to stvarno drži sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Octobar 5, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju li kome fuzasteri za vozaca? 120e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, SQTR je napisao: Trebaju li kome fuzasteri za vozaca? 120e Kako to izgleda???!!! Možda za suvozača . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Octobar 6, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SQTR je napisao: Ja ništa ružnije nisam video da postoji za taj motor . Ok ,neko voli te nakarade,moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Octobar 6, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Korisno je ko voli da drzi noge kao na motoru, a pomaze da osetis ponasanje motora u krivini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se menjaju plocice prednje kocnice pa ako ima nekih iskustava, saveti su dobrodosli Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kod MOTOME TRW...i dobre su... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam Nissin, ne znam dal je neko koristio, cuo sam da su odlicne.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to prva fabricka ugradnja...mora da su dobre...meni na celjusti stoji nisin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Octobar 28, 2022 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, tanex je napisao: Nasao sam Nissin, ne znam dal je neko koristio, cuo sam da su odlicne. Sent from my iPhone using Tapatalk Integra nema ovakav oblik pločice, jel si te kupio ili je ovo slika sa neta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...