bokilic 6101 Napisano Octobar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi je freewind ocajan,,ko neka bicikla......nekako mi je xt mnogo mnogo bolji....a tek pegaso...za 2 klase iznad.....to sto mnogi serviseri neumeju da ga odrzavaju to je nesto trece...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi motori Suzuki enduro očajni, osim linije DR 350/450 i RM250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a drz 400..... nije da su stariji losi,,mozda su i bolje te starije serije endura od novijih,,,,,od suze sam cvaje mogu da dodju u obzir,,,tu su ipak nenadmasivi,,,,, vi kako ocete al ja sam se slatko izvozao sa pegasom,,,nijedan jedno klipak me nije tako lepo posluzio,,,stabilnost mu je extra extra dobra,kocnice profi dobre,,agregat jak ,,turazan,,,ide ko mecava,,naravno kvari se i on ako se redovno ne odrzava,,al kvare se i drugi,,isto mu to manje vise,,moj dr je riknuo na 27.000km,,,pa sta....uradio generalnu i prodao,,nekom je trajao vise ,,sve je stvar odrzavanja ...i naravno stila voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa pogledaj dr rse i modele dr od 97 pa nadalje nebo i zemlja kao da poredis gpz500s sa rn6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa pogledaj dr rse i modele dr od 97 pa nadalje nebo i zemlja kao da poredis gpz500s sa rn6 mA dzaba,i dalje su mekani,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni se moj DR pokazao jako dobar, doduse ima da se odradi neki servis na njemu ali sobzirom koliko je presao odlican je, ocuvan je dobro a i kako mi je komsija koji radi sa kolima rekao, najbitnije da je limarija dobra a motor uvek mozes da sredis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Octobar 10, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nista gore nego kad na motoru istrule sajtne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...